2777
2789
عنوان

نامزد بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 31 پست
جدا شو تو میخوای با این اقا یه عمر زندگی کنی نه مادر و پدرت،پول نداره شعورم نداره؟؟؟؟؟؟ تو ارزشت بال ...

چطور جدا شم وقتی نمیزارن .نه خودش طلاق میده نه خانوادم میزاره .بخدا خسته شدم خستههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکع مامانت میگه کسی تورو نمیگیره واین حرفا یه اپشن مهم داری اینکه معلمی وخیلیا دنبال دختر معل ...

همین خیلی بده .هیچ کس ارزش منو ندونست هیچ کسی .حتی خانوادم . انداختنم تو یه منجلاب بزرگ  

من کاری ب اون آقا و جریان شما ندارم اما این چ حرفیه کسی تو رو نمیگیره... این چ حرفیه... خب وقتی مادر آدم این حرف و بزنه از غریبه چ انتظار... مگ کور و کچل و شل هستی خب نگیره کسی مگ ی دختر باید منتظر بمونه همش ک یه تحفه بیاد بگیردش... انگار برده هست... 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
چطور جدا شم وقتی نمیزارن .نه خودش طلاق میده نه خانوادم میزاره .بخدا خسته شدم خستههههه

مگه اسیر گرفتن یا زمان قدیمه ؟؟؟ اگه واقعا غیر قابل تحمله خودت برو برای اقدامه طلاق حالا دوستش داری 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مگه اسیر گرفتن یا زمان قدیمه ؟؟؟ اگه واقعا غیر قابل تحمله خودت برو برای اقدامه طلاق حالا دوستش داری& ...

خونمون جنگههه جنگ .نمیزارن طلاق بگیرم .خونه ما عین زمان قدیمه .عین قرون وسطا

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

همسر منم معلمه و الان هیچی نداره جز یه موتور ، ۲ونیم ماهه که عقدیم اما همسر من وقتی داشته باشه خرج میکنه بیشترم برای خوراک نمیگما خرجم میکنه ولی اصلا اینده نگر نیست به وسط ماه میرسه دیگه کلا میگه پول ندارم 

این خیلی خوبه که شوهرت اینده نگره 

شما مسکن ثبت نام کن خونه رو به نام خودت بزن 

باهاش طی کن شغل دوم پیدا کنه مجبورش کن ازش بیشتر بخواه انقدری که مجبور بشه خرجت کنه و وقتی کم میاره مجبور میشه شغل دوم پیدا کنه

باهات احساس همدردی میکنم منم از دلایل اصلیم مادرم بود که به این ازدواج تن دادم 

ببخشید میدونم تجربه شما از من بیشتره اما دلم میخواست کمکی کرده باشم 

عزیزم خودتو ناراحت نکن  همسر منم معلمه و الان هیچی نداره جز یه موتور ، ۲ونیم ماهه که عقدیم اما ...

گاهی وقتا به خودم لعنت میفرستم میگم کاش بیشتر بیشتر میشناختمش بعد میگم خانوادم نزاشتن . بعد طرف یه جوری خودشو خوب نشون میده از کجا بشناسیش؟ 

بعد میگم طلاق بگیرم .از حرف مردم و خانواده ک نمیزارن چجوری بر بیام؟ 

اسم یه زن مطلقه میمونه روم .

اصلا حال روحیم خوب نیست .باورت میشه هیچکس حتی ماددم منو نمیفهنه؟؟ 

دیشب میخواستم با قرص بخورم

من کاری ب اون آقا و جریان شما ندارم اما این چ حرفیه کسی تو رو نمیگیره... این چ حرفیه... خب وقتی مادر ...

اینقد از این تفکرات مسخره تو خونمون هست .از خونه فراری ام فراری .اینقد موج منفی میفرستن طرفم .افسرده شدم .دانشگاه های لعنتی هم به خاطر کرونا بسته شد .میموندم خابگاه از دست اینا راحت بودم 

موقعیت اجتماعیت خوبه 

مگه اخلاقت خیلی بد باشه که مادرت میگه کسی نمیگیرتت 

باهاش ازدواج نکن 

درواقع بله رو نباید میگفتی 

نمیگفتی که عقدت نمیکردن

چه ایشون چه هرکس دیکه خانواده ش هییییییچ وظیفه ای مبنی بر حمایت مالی پسر و عروس ندارن 

گاهی وقتا به خودم لعنت میفرستم میگم کاش بیشتر بیشتر میشناختمش بعد میگم خانوادم نزاشتن . بعد طرف یه ج ...

این راه درستی نیست خونه رو بگیر بعد با شوهرت رفیق بشو ازش امضا بگیر و طاقتو بگیر 

هم خونه رو داری هم حقوق بگیری میتونی یه زندگی مستقل داشته باشی

موقعیت اجتماعیت خوبه  مگه اخلاقت خیلی بد باشه که مادرت میگه کسی نمیگیرتت  باهاش ازدواج ن ...

مادرم به من میگه اخلاق تو تنده .میچزونی آدمو. در حالی ک دوستام میدونن اینجوری نیستم .اخلاقم با کسی بده که رو مخم باشه .نامزدمم زیادی رو مخه

مادرم به من میگه اخلاق تو تنده .میچزونی آدمو. در حالی ک دوستام میدونن اینجوری نیستم .اخلاقم با کسی ب ...

خب عزیزم این تعریف دقیق بد اخلاقی هست

آدمای بد اخلاق با همه که بد نیستن

من خودمم تقریبا بد اخلاقم

ولی دیگه وسیله خورد نمیکنم