2777
2789
عنوان

میدونین چیه ؟/

89 بازدید | 8 پست

تا الان بیدارم و فقط دارم به حرف های مامانم گوش میکردم سرم داره میترکهههههه گلومم از بس بغضامو قورت دادم درد میکنن میدونم توقع زیادی نیس ولی بخدا منم خسته میشم مامانم میگه صبح زود بیدار شو همه ی خونه رو از حموم گرفتههههه تا حیاط تمیز کنی ، نهار شام چایی ، شستن ظرفا ، شستن لباسا ، سرتونو درد نیارم کلا میگه همه ی کارای خونه رو انجام بدم بخدا خسته میشم .. این یکم زیادی نیس ؟

شمع تراپی انجام میدم برای 

چرا خیلیم زیاده عزیزم. کسی نیست کمکت کنه؟

ابجیم دست به سیاه و سفید نمیزنه اصلاااا بخدا منم ادم خسته میشم کم میارم خونه تمیزم باشه بازم مامانم میگ پاشین خونه رو تمیز کنین میگم مامان جان خونه تمیزه دیگ 

شمع تراپی انجام میدم برای 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شمام میبینی خونه تمیزه دیگه مثلا حمام رو یه اب بگیر و برو. یا جارو میکشی ی ذره وسط نشیمن و جاهایی که نشسته بودید بکش فقط جاهایی که بهم ریخته کار بکن و وقتی هم خسته میشی به روت بیار خسته شدی از قیافت معلوم باشه. اگه جواب نمیده گاهی سرتو ببند بگو سردرد دارم خودتو به کسالت و مریضی بزن یه نفری نمیشه که صد تا کار کرد مگه هر روز خونه تکونی میشه نابود میشی

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی