2777
2789
عنوان

خاطرات بد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 107 پست

یه چیز دیگم یادم اومد،یه بار کیف منو دوستم کنار هم بود،بعد یه چیزش گم شد گفت تو برداشتی،اصلا باورم نمیشد،انداخت گردن من،حتی خواهرش زنگ میزد تهدید میکرد اخرش زورکی اشتیمون دادن ولی یادم نمیره چه تهمت زشتی زد بهم

تو مدرسه بدجور دعوا کرده بودم با معلم بعد بابام اومد گفت برو بوسش کن از دلش دربیار  بابام رفت ...

یه لحظه فکر کردم الان میگی به بابام گفتم خودت این کارو کن:(🤦‍♀️

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر خیلی لجبازه من لجباز نبودم ب مرور منم لجباز کرد

تو همون ترفندی که گفتم رو اجرا کن درست میشه. اولش بگو باشه. مخصوصا تو تصمیم گیری ها. وقتی یه پیشنهادی داد بگو باشه. ولی به نظرم اینجوری هم خوبه ها پیشنهاد خودت رو بگو بعد بگو نظرت چیه؟ یا اصلا نظرش رو هم نپرس. بعد می‌ره با خودش فکر می‌کنه میاد نظر تو رو اجرا میکنه. خوشحال هم هست که خودش تصمیم گیرنده بوده🤭

این روش رو شوهر من جواب میده. تو هم امتحان کن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
یه چیز دیگم یادم اومد،یه بار کیف منو دوستم کنار هم بود،بعد یه چیزش گم شد گفت تو برداشتی،اصلا باورم ن ...

یا خدا انقدر بدم میاد از تهمت زدم گفتی تهمت یادم افتاد یبار ی تیکه از لوازم ارایشی خواهر شوهرم گم شده بود همه انگشت اتهام گرفته بود سمت من ک یعدفه ای شوهرم اومد از موهاش گرفت برد نشونت پای میز ارایشش از زیر صندلیش در اورد ی سیلی بهش زد و وقتی دنبال چیزی مثل ادم نگشتی ب هیچ کس تهمت نزن اون موقعه ها تو خونه بود شوهر نداشت حالا بماند ک مادر شوهر چ علم شنگه ای انداخت

ممنون داغ عزیزسختہ،من اولین باربودتجربہ کردم😔 ان شاا،،،آخرین بارباشہ

انشالله ک اخرین باره قبول دارم همیشه از خدا میخوام ک قبل از پدر مادرم من بمیرم میدونم نمی تونم داغ عزیز تحمل کنم

شوھرسابقت ازدواج کردہ؟ شرمندہ میپرسم،سرگذشتتوتویہ تاپیک دیگم گفتی،کنجکاوشدم❤ چندوقتہ جداشدین؟

چه حرفیه عزیزم ، سال ۹۸ جدا شدیم ، نه ازدواج نکرده و اصلا برام مهم نیست ، راستش ازدواجم اجباری بود دلم پیش کس دیگه بود اصلا! هیچ علاقه ای بینمون نبود ، بیشتر عادت بود ، از بس آدم مزخرفی بود الانم اصلا یادش نمیفتم ، ولی خب کلا جزو خاطرات تلخمه ، چون بعد یه شکست عشقی ، یهو طلاقم برام پیش اومد ، سخت بود بلخره ، فشار روحی روانی زیادی رو اون سالا تجربه کردم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️