2777
2789
عنوان

خاطرات بد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 107 پست
اون بخاطر اینکه روحی تو واسه ازدواج از دس دادی ناخوداگاه میترسی از ازدواج باید بری پیش ی روانشناس تو ...

چی بگم ، شایدم حق با توعه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب فکراتوبکن ولی زودترازدواج کنی بہترہ ھم ازاون حالوھوامیای بیرون ھم سنت نرہ بالا ان شاا،،،خوشبخ ...

آخه مورد خوب باید باشه که 

چند وقت پیش صاحب کارم پیشنهاد آشنایی و ازدواج داد 

بخدا دوبار دیدار حضوری داشتیم به قدری ناپخته رفتار کرد که انگار نه انگار ۳۳ سالشه !!! 

منم پیام ندادم و منتطر موندم اون پیگیرم شه الان دوهفتس ازش خبری نیس!!!!

مرد خوب نیس بابا

شاید ن حتما ضمیر ناخوداگاه تو از جنس مخالف خود ب خود ترس داره باید بری پیش روانشناس وگرنه اگه ازدواج ...

اون که صد البته ، این مدت سعی کردم کتاب بخونم و خودم و بشناسم ، ولی روانشناس لازمم ، تو اوج جوونی پیر شدم ، بعضی شبا حمله عصبی بهم دست میده ... روانم بهم ریخته ، روانشناس لازمم 😄

بخدا مردا پخته نمیشن از من ب وصیت همشون ناپخته ان از ۲۰ سال بگیر تا ۴۰ سال 

آره ولی خب چرا سه هفتس ازش خبری نیس؟ از جلوی فروشگاهش رد شدم دیدم سر و مر و گنده وایستاده ! اصلا پیگیر من نشد !!! مشکلی ام نداشتیم

بیخیال از من ب تو وصیت بگرد عشق و حال کن شوهر میخوای چیکار 

آره بابا 😅 تنهایی بهتر از اینه که یه آدم مزخرف و تحمل کنم کنارم ، ایشالا به موقعش یه مرد خوبم بیاد سر راهم هرچی غم و غصه کشیدم و بشوره ببره 😬