2777
2789
عنوان

خاطرات بد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 107 پست
 هی خواهر منم دلم پره سخته ادم کسی دوس داشته باشه نزارن باهاش ازدواج کنی

آره خب ،ولی من بچه بودم و عشقم کورکورانه ، الان خوشحالم ک بهش نرسیدم ، آدم مناسبی نیست

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ای بابا چرا دختر  کسی ک دوسش داشته فامیل هستش ؟

آره فامیله ، اما آدم مناسبی نیس منم دیگه مث نوجوونیام ذوقی ندارم که بهش برسم ، ازش میترسم حس میکنم باهاش بدبخت میشم

چرا؟ اونی کہ فک میکردی نیس؟مجردہ؟

مجرده 

خیلی مغرور و بچست ، ۲۶ سالشه ولی به شدت ناپخته رفتار می‌کنه ، خودخواهه ، و چیزای دیگه ... کلا ازش میترسم 😢

من دنبال ی روانشناس توپم ک جدیدا شنیدم مریم بابایی خوبه میخوام برم پیشش ی انرژی مثبت خیلی عالی داره ...

عه چه خوب ، منم تحقیق میکنم ببینم چجوریاس

آره فامیله ، اما آدم مناسبی نیس منم دیگه مث نوجوونیام ذوقی ندارم که بهش برسم ، ازش میترسم حس میکنم ب ...

اون بخاطر اینکه روحی تو واسه ازدواج از دس دادی ناخوداگاه میترسی از ازدواج باید بری پیش ی روانشناس تو ک نمیخوای تا اخر عمر ور دل مامان بابات بمونی

مجرده  خیلی مغرور و بچست ، ۲۶ سالشه ولی به شدت ناپخته رفتار می‌کنه ، خودخواهه ، و چیزای دیگه . ...

شوهر من الان خرس گنده ۳۰ سالشه باز نا پخته اس مردا اصلا پخته نمیشن مطمئن باش  

مجرده  خیلی مغرور و بچست ، ۲۶ سالشه ولی به شدت ناپخته رفتار می‌کنه ، خودخواهه ، و چیزای دیگه . ...

خوب فکراتوبکن

ولی زودترازدواج کنی بہترہ

ھم ازاون حالوھوامیای بیرون ھم سنت نرہ بالا

ان شاا،،،خوشبخت ترین بشی❤

وخدایی که بشددددت کافیست❣