2777
2789
عنوان

کیک خوشمزه وآسون

176 بازدید | 19 پست

دوستان میخام یه کیک ساده و راحت توی توستر درست کنم میشه کمک کنید هم طرزتهیه کیک هم اینکه توی توستر خراب نمیشه تاحالا درست نکردم درجه وایناشو بهم بگید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه کیکام تو توستر خشک میشن نمیدونم چرا 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من همیشه کیکام تو توستر خشک میشن نمیدونم چرا 

ظرف آب بزار تو تستر در توستر رو تا ده دقیقه بعد پخت کیک باز نکن 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

من همه نوع کیکی تو توستر درست میکنم حس از فر راحت تره نمیدونم چرا

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
ظرف آب بزار تو تستر در توستر رو تا ده دقیقه بعد پخت کیک باز نکن 

اوفففففف مشکلم همینه دیگه 

انقده که عجولم هردقیقه باید برم درشو وا کنم نگاه کنم

مرسی از راه حلت عزیزم😘

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اوفففففف مشکلم همینه دیگه  انقده که عجولم هردقیقه باید برم درشو وا کنم نگاه کنم مرسی از را ...

تو فرم زیاد در فر رو باز کنی خشک میشه

اوفففففف مشکلم همینه دیگه  انقده که عجولم هردقیقه باید برم درشو وا کنم نگاه کنم مرسی از را ...

خواهش گلم