بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
میگن کسی که خودکشی میکنه با همین عذابی که قبل از مرگ داره و به خاطرش میخواد خودشو بکشه با همین عذاب هم بعداز مرگش هست یعنی همین احساس رو هم با خودت میبری راحت نمیشی که
روحشون شاد.تقصیر خدا نیس!شما عقلتو گذاشتی کنار!به این فک کن که هیچی جلوی مرگ رو نمیگیره!نوح 950 سال عمر کرد اخرش مرد!همه میمیرن!حتی امامزمان هم الان بالای 1200 سالشه بیاد انشاالله بعدش شهید میشه و مرگ رو میبینه!
خدا تو قران گفته هر نفسی طعم مرگرو خواه چشید!!!!این یعنی خواهی نخواهی روال زندگیه!تمام.نپذیری درحق خودت که هیچ درحق بچت ظلم کردی!
خدا نزاشت بابا بیشتر نوه اش رو ببینه حداقل الان یزره خوشی ببینه نزاشت.معامله کرد اونو گرفت اونو داد....من خودمم از بچگی سختی زیاد کشیدم ..به لطف مامانم چشمم ضربه خورد بعدم دیگه علاج نداشت همیشه با یه چشم ناقص تو اجتماع بودم همیشه نگاههای مردم روم سنگینی میکرد..بابام خیلی ناراحتم بود ولی کاری ازش برنمیآمد...تااینکه دوسال پیش خواستگار اومدو من ازدواج کردم ..بابام مریضیش بیشترشد ..تا رسید به بچه دارشدن.م.تازه داشتم طعم خوشبختیو میدیدم هم من هم بابام.مامانم که همیشه پسری بود ..خیلیم براش مهم نبود من چی میشم...خدا دوست نداره من خوش باشم ......چرا زنده باشم...بچم یه مادر افسرده میخواد چکار.