2777
2789
عنوان

خودکشی

229 بازدید | 23 پست

سلام.دوستان یه چیزی میخوام بگم تورو خدا نیاین بگین نکنو فلانو اینا..یا میخوای جلب توجه کنی چون نیازی ندارم..پدرم سه ماهه فوت شده ..دختر۸ماهه دارم.پدرم دوسال بیماری پارکینسون داشت ..دوسال قبل عروسیه من .ینی عروسی منم دید بچمم دید..فوت شد..من زندگیم داره نابود میشه افسردگی گرفتم .همرو گناهکارمیدونم .خودمو..که چرا کاری برای بابام نکردم..چرا نفهمیدم...اخه اولین نوه اش بود‌.خیلی دوسش داشت.بابام ازبچگی خیلی سختی کشیده بود.خیلی ..دوبرادرازخودم کوچکتر دارم..خودم ۳۸سالم هست..بابام قبل بدنیا اومدن دخترم میگفت امیدمه.اما چه فایده .خدا گرفتش ازم..دیگه هیچی ندارم هیچکسو ندارم...ازخدا دلگیرم..دنبال اینم خودمو یجور راحت کنم...اگه بخوام سفره دلمو بازکنم به من حق میدین ..  چه کنم خدایااآ....بخدا جدی میگم ...دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه..یه هفته پیش کاری کردم فشارم رفت رو ۷اینا افتادم غش کردم فقط.‌‌...خدا خیلی بامن بدکرد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواستی خودکشی کنی بچتم بکش چون بدون تو نابود میشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چرامیگی کسیو ندارم .خدارو داری بچت شوهرت برادرات و مادرتو داری خداپدرتو بیامرز ولی زندهها رو هم ببین.الان باید دلخوشیت دخترت باش که به شما نیاز داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

روحشون شاد.تقصیر خدا نیس!شما عقلتو گذاشتی کنار!به این فک کن که هیچی جلوی مرگ رو نمیگیره!نوح 950 سال عمر کرد اخرش مرد!همه میمیرن!حتی امامزمان هم الان بالای 1200 سالشه بیاد انشاالله بعدش شهید میشه و مرگ رو میبینه!

خدا تو قران گفته هر نفسی طعم مرگرو خواه چشید!!!!این یعنی خواهی نخواهی روال زندگیه!تمام.نپذیری درحق خودت که هیچ درحق بچت ظلم کردی!

من همین یه دونه ام!

شما بجای حل مسئله میخوای صورت مسئله رو پاک کنی

فقط اینو بدون ک با خودکشی راحت نمیشی و بزرگترین گناه رو مرتکب میشی

برو مشاوره و ب خودت و دختر و زندگیت کمک کن نه اینکه ظلم کنی

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

تو بچت برات مهم نیست ما چی بگیم دیگه!بعدم میخوای نگیم نکن و... چرا اومدی اینجا گذاشتی مشکلتو!

با فشار ۷ کسی غش نمیکنه و...

ولی واقعا بیماری پارکینسون درمان نداره خودتو اذیت نکن،تا میتونی خیرات بده روح پدرت و دل خودت آروم بشه

روحشون شاد.تقصیر خدا نیس!شما عقلتو گذاشتی کنار!به این فک کن که هیچی جلوی مرگ رو نمیگیره!نوح 950 سال ...

من مشکلم این نیست چرا بابام مرده میگم خدا بامن معامله کرد اینو داد اونو گرفت..خدا که اینه بنده هاش چین..خدا هم با آدم معامله میکنه

خدا نزاشت بابا بیشتر نوه اش رو ببینه حداقل الان یزره خوشی ببینه نزاشت.معامله کرد اونو گرفت اونو داد....من خودمم از بچگی سختی زیاد کشیدم ..به لطف مامانم چشمم ضربه خورد بعدم دیگه علاج نداشت همیشه با یه چشم ناقص تو اجتماع بودم همیشه نگاههای مردم روم سنگینی میکرد..بابام خیلی ناراحتم بود ولی کاری ازش برنمی‌آمد...تااینکه دوسال پیش خواستگار اومدو من ازدواج کردم ..بابام مریضیش بیشترشد ..تا رسید به بچه دارشدن.م.تازه داشتم طعم خوشبختیو میدیدم هم من هم بابام.مامانم که همیشه پسری بود ..خیلیم براش مهم نبود من چی میشم...خدا دوست نداره من خوش باشم ......چرا زنده باشم...بچم یه مادر افسرده میخواد چکار.