2777
2789
عنوان

☹شوهرم

361 بازدید | 18 پست

من خیلی تشنه محبتم شده حتی یبار بگه چته چی دلت میخاد کجا بریم چیکار کنیم 

ی یبار ازم تعریف کنه ازش بدم میاد‌خیلی عقده ایه فقط خودشو برتر میدونه مشکل من اینه جونم براش در میره و عاشقشم البته عاشق هم شدیم ولی نمیدونم تو دلش چی میگزره ادما با رفتارشون بهت نشون میدن چین😞از من زیباتره 

همین شده نقطه سو استفاده از من 😔ی بچه دارم ۶ ساله دوسش دارم خوردم میکنه مثلا چنبار صداش میزنم یبار بزور جواب میده دلم میخاد یخ بشم توجهی بهش نکنم توروخدا کمکم کنید داره داوغونم میکنه دردمو ب کی بگم کاش ی بزرگتری داشتمو باهاش مشورت میکردم کمکم میکرد منم مثه خاهرتون بدونین کمکم کنید 

💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثل خودش رفتار کن یه مدت 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بچتون چرا جواب نمیده دیگه😕

عزیزم ربطی ب بچه نداره خودش جواب نمیده اصن تحویلم نمیگیره من خیلی پرشور و اشتیاقم و خیلی انرژی دارم ولی شبی نیس اروم و بدون فکر بخابم 

💔

عزیزم شما هم یه کم سرد شو ببین واکنشش چیه حتما از چیزی دلخوره بعضیا نمیگن چرا ناراحتن ب زبون نمیارن وبا رفتارشون طرفو زجر میدن از مشاوره کمک بگیر حتما شماره ش١٤٨٠ 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر

عزیزم اول اینکه توقعتو از شوهرت به صفر برسون تو ابراز عاطفه 

بعد اینکه تو هم یکم خشک تر شو منظورم بی محلی نیستاااا 

کم محلی مثلا بگو بخند ولی خیلی توجه نکن بهش 

و مورد آخر هم شروع کن خودت حالتو خوب کن 

مثلا برو پیاده روی یا بگو بچرو نگه دار میخوام برم یه چرخ بزنم  کتاب بخون. ورزش کن  برای خودت 

اون ببینه تغییر کردی مطمئن باش براش سوال پیش میاد و توجهش جلب میشه واینم بگم تمام اینکار ها باید برای این باشه که آرامش پیدا کنی  نه اینکه توجه شوهرتو جلب کنی

عزیزم ربطی ب بچه نداره خودش جواب نمیده اصن تحویلم نمیگیره من خیلی پرشور و اشتیاقم و خیلی انرژی دارم ...

اهان اخه نوشتین بچه دارم هرجی صداش میزنم جواب نمیده🤔فک کنم من بد متوحه شدم

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی