2777
2789
عنوان

☹شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 18 پست
چرا اینطورین اخه 😞

ذات شونه عزیزم شاید چیزی تو دلش نیس مال من خیلی کم حرفه کلا با من البته کات کردم ولی از وقتی بی محلشردم و مث خودش شدم همش دنبالم ه مهربون شده ولی دیگه دیره نمیخامش حتی پیشش بودم چند باری دلش نخاست بوسه بذاره یا دستم بگیره موقع رانندگی.... کم حرف بشدت.... بمیره هم نمیگه دوست داره وقتی رفتم بعد چند ماه ک رفتع بودم گفت دوست دارم هه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات شونه عزیزم شاید چیزی تو دلش نیس مال من خیلی کم حرفه کلا با من البته کات کردم ولی از وقتی بی محلش ...

مگه این زندگی تا کی ادامه داره چنبار زندگی میکنم شاید من فردا پیشش نباشم عمرم تموم شه 

فقط داره زجرم میده بخاطر ظاهر 🙂من از سلفی یهویی و فیلم گرفتن اینا بدم میاد چون یکم دماغم بزرگه و بد میفتم باید درس وایستم تا مثلا خوب بیفته یروز نزاشتم دعوامون شدمیخاس عکس بگیره بشینه مسخره کنه ادمیه ک خیلی تمسخر میکنن دیگرانو 🙂بهم گف ببین چقد زشتی ک خودت از خودت بدت میاد 🙂💔خورد شدم کاش میمردم 

💔
مگه این زندگی تا کی ادامه داره چنبار زندگی میکنم شاید من فردا پیشش نباشم عمرم تموم شه  فقط دار ...

خب عزیزم شوهر تو بالغ نیس از نطر فکری توم ضعف نشون نده خودتو دوس داشته باش اعتماد به نفس خیلی کمی داری