2777
2789

توی سونو مشخص شد سنگ صفرا دارم،۱۰ روزی درد و اینا داشتم ،توی سونو گفت عفونت کرده و جراح گفت فوری باید جراحی کنی، امروز دیگه درد ندارم، اما خیلی میترسم برم بیمارستان ،چکار کنم؟

برای سونو بعداز ظهر رفتم و نمیدونستم باید ناشتا باشم ولی سنگ رو دید،حالا میگم دوباره برم سونو شاید عفونت نبوده

ترس برای چی عزیزم عمل صفرا به روش لاپاراسکوپی انجام میشه نگران نباش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه عفونت باشه چه نباشه سنگ و باید در بیاری چون ممکنه حرکت کنه راه صفرارو ببنده مثل خاله من پاره شخ تو شکم و عمل باز شد دو ماه بستری با کلی عفونت پخش صده تو بدن خودم تا فهمیدم سنگ دارم رفتم عمل کردم لاپاروسکوپیه دردم فقط شب اول داری

روانشناسی کودک

ببین برو عمل کن من عمل کردم هی میگم کاش زودتر از این حرفا عمل کرده بودم این همه درد نمی‌کشیدم 

من اینقد دس دس کردم کلییی درد کشیدم دیگه اورژانسی عملم اوفتاد تو تعطیلات دکترم درستی هم گیر نمیومد اگه شرایطت اولیه حتما عمل کن 

عزیزم چه عفونت باشه چه نباشه سنگ و باید در بیاری چون ممکنه حرکت کنه راه صفرارو ببنده مثل خاله من پار ...

عملش چطور بود مراقبتهای بعدش خیلی باید باشه؟

من کسی ندارم بیاد پیشم نه بیمارستان نه تو خونه دوتا بچه هم دارم

اخی عزیزم، چقدر مگه طولش دادی از وقتی که فهمیدی؟

من ۴سال بود سنگ داشتم و هربار درد میکشیدم ولی از عملم میترسیدم وقتی دردم تموم میشد دیگه بیخیالش میشدم دیگه دفعه آخری گرفت و ول نکرد بعدش میگفتم ای کاش زودتر عمل میکردم اینقد سختی نمیکشیدم

من ۴سال بود سنگ داشتم و هربار درد میکشیدم ولی از عملم میترسیدم وقتی دردم تموم میشد دیگه بیخیالش میشد ...

اگه فرصتش رو داری میشه یکمی در مورد عملت توضیح بدی برام،ممنونت میشم