2777
2789
کاش میشد ندیده بودم و دوباره میدیدم. محشرررر بود یعنی ترکیده بودم سرش 

That's my boy هم تو همون مایه هاس خوبه، یکی دیگه دیکتاتور کمدیه اگر اشتباه نکنم اسمشو خیلی دیدم یادم نیست اینارو یادم مونده

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
تا حالا انیمیشن ندیدم

عالیههههه عالییی بهترین انیمه بود راجب یه گروهی هست که هیچ وقت پیر نمیشن یه خاندان تاریخی یه روزی پادشاه به اونجا حمله میکنه اونجارو داغون میکنه تا از قبیلشون یه دختر بردارن تا برای پسرش یه نوه به دنیا بیاره..یه دختری از اونجا جون سالم به در میبره وسط راه یه پسر بچه میبینه میبره بزرگش میکنه هرچی بچه بزرگ میشه سن دختره همون طوره اخر پسره پیر میشه اینا خیلی خوبه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

inception علمی تخیلیه من دوسش داشتم

عالیه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من تا حالا تنت رو ندیدم ولی دوستام دیدن دوسش داشتن اونو چی دیدی؟

تنت رو حتما ببین فوق العاده هست

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌