2777
2789
من عمل کردم و محیطش کاملا استریل بود تو کلینیک

ممنون ازتون آخه مامانم خیلی میترسه فک میکنه خطرناکه میگه ممکنه وقتی عمل کردی کرونا بگیری بعدن نتونی نفس بکشی واینا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون ازتون آخه مامانم خیلی میترسه فک میکنه خطرناکه میگه ممکنه وقتی عمل کردی کرونا بگیری بعدن نتونی ...

مال من بیمارستان نبود اونجا شاید خطرناک باشع حق دارن ولی اگ تونسی برو مراکز خصوصی مثه کلینیک ک خیالت راحت راحت باشع البتع ماسک و اینا بزن تا دور از جون مشکلی پیش نیاد💜

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣
مال من بیمارستان نبود اونجا شاید خطرناک باشع حق دارن ولی اگ تونسی برو مراکز خصوصی مثه کلینیک ک خیالت ...

چش میرم همون کلینیک اگه زحمتی نیست میشه بگی بعداز ایکه عمل کرد باید چه کارایی انجام بدم واینکه درد داره؟؛)

چش میرم همون کلینیک اگه زحمتی نیست میشه بگی بعداز ایکه عمل کرد باید چه کارایی انجام بدم واینکه درد د ...

اگ دکترتو پیدا کردی اون میگ قبل و بعدش چیکار کنی

ولی من تجربه خودمو میگم شاید بدردت خورد عزیزم

اول اینک اصلا مال من درد نداشت ورمم خیلی خیلی کم بود چشام اینا پوف نکرد فق زیرچشام کبود شدع بود ک چهار روز ب اوج میرسع بعد سیر نزولی پیدا  میکنع

لبمم بی حس بود نمیتونسم خوب غذا بخورم 

بیشتر ادم کلافه س ک باید طاق باز بخوابه پهلو ب پهلو نشع حدودا دوماه و بعدشم چون از دهان نفس میکشی لبت خشک میشع 

بعد ی هفته انچنان نمیتونی خوب بخوابی چون اتل داری رو بینیت و بخاطر عوارض بیهوشی هی ا خواب میپری

همه اینا مال ۱۰ روز یا ۲۰ روز اوله بعدش همه چی عادی و خوب میشه اصلا سختی ندارع فقط کلافه ای  ک قابل تحمله و باید بصبری

ولی واقن صدبارم برگردم بینیمو عمل میکنم چون ارزششو دارع 

برای کم شدن ورمم دکترت یا قرص اناهیل میدع یا ن 

برای کاهش ورمم میتونی اب کرفس یا اب اناناس مصرف کنی خیلی تاثیر دارع

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣