2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 70 پست
براامام علی که نمیگم براام البنین میگم

بله حضرت ام‌البنین هم بانوی بخشنده‌ای هستن

و پیش خداوند جایگاه ویژه‌ای دارن

من از ایشون دوتا حاجت گرفتم

و تو پنهانی‌ترین‌دلتنگی منی...💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه تسبیح خریدم، روزی دویست تا صلوات فرستادم به نیت ایشون، ایشون رو واسطه کردم گیش خدا و به گسترش ابو ...

دورت بگردم میشه برام دعا کنی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بله حضرت ام‌البنین هم بانوی بخشنده‌ای هستن و پیش خداوند جایگاه ویژه‌ای دارن من از ایشون دوتا حاجت ...

چه حاجتی گرفتید؟؟

منم یک ازدواج خوب میخوام 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
اسی جان شما برنداشتی یاسین؟

برداشتم متن گذاشتم برات دوتا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دوتا یاس میخونی؟

اره عزیزم واسم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

اره عزیزم واسم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

انشاءالله امام علی حاجت روات کنه گلم و به زودی به عشقت برسی واسه منم دعا کن

تاپیکش تونی نی سایت بود آدرسش دارید؟

آدرسش رو باید بگردم پیدا کنم عزیزم توی نت بزنی میاد بالا

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
چه حاجتی گرفتید؟؟ منم یک ازدواج خوب میخوام 

خونمونو میخواستیم بفروشیم فروش نمیرفت هرکاری میکردیم یاسین که خوندم سریع حل شد خداروشکر

و اینکه عشقم آزمون داشت واسه نیرو انتظامی بعد اصلا هم نخونده بود دیگه واسش نذر یاسین کردم هدیه به بانو ام البنین خداروشکر قبول شد

خونمونو میخواستیم بفروشیم فروش نمیرفت هرکاری میکردیم یاسین که خوندم سریع حل شد خداروشکر و اینکه عشق ...

توچه مدت ۶۰ تایس بخونم؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
انشاءالله امام علی حاجت روات کنه گلم و به زودی به عشقت برسی واسه منم دعا کن

چشم انشالله شمام حاجت روا شی