2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 70 پست
ممنون گلم پانزده روز شد فک کنم البته تعداد روز مهم نیس در روز هر چندتا تونستی بخون اتفاقا دیشب ...

چشم فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شکرگزاری خدا برای نعمت هایی که داده. تکنیک ۵×۵۵ تو اینترنت بزن در موردش بخون

فدات شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چله حدیث کسا.... التماس دعا واس امضام

حاجت روا شی به حق امام رضا 

برای بزرگترین معجزه زندگیم متوسل به خانم ام البنین شدم، 

چجوری فدات شم

من حاجتم بچه دار شدنه... خدا بهم نمیده😞💔 هر چی ائمه رو واسطه کردم....نذر کردم ....جواب نداد

شاید دعات مستجاب شده اما هنوز زمان استجابت نشده توکل کن به خدا امیدتو از دست نده 

یاسین بخون واسه امام علی و یه فرزند صالح و سالم  ازشون بخواه

و تو پنهانی‌ترین‌دلتنگی منی...💔
عزیزم اگر دوس داشتی بیا خصوصی بهت گروه نایب صلواتی رو معرفی کنم

چشم فدات

حاجت روا شی به حق امام رضا 

آمین😔😔🤲🤲🤲💔

انشالله توام حاجت روابشی خاهریم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
براازدواج خوب اینکه شوهرخوبی هم قسمتم بشه هم جواب میده؟

قطعا امام علی با دستای مهربونشون  اتفاقای بزرگی رقم میزنن و گره‌های بزرگی رو باز میکنن فقط کافیه ایمانتو از دست ندی

آمین😔😔🤲🤲🤲💔 انشالله توام حاجت روابشی خاهریم

انشالله

قطعا امام علی با دستای مهربونشون  اتفاقای بزرگی رقم میزنن و گره‌های بزرگی رو باز میکنن فقط کافی ...

من یک یک یس به امام علی میخونم

اسمم بنویسید

.منظورم ۶۰ یس به ام البنین واقعا حاجت میده؟ براازدواجم؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
چجوری فدات شم

یه تسبیح خریدم، روزی دویست تا صلوات فرستادم به نیت ایشون، ایشون رو واسطه کردم گیش خدا و به گسترش ابوالفضل قسم دادم، بعد چند وقت ادامه دادم تا حاجتم رو گرفتم، هر روز با همون تسبیح صلوات میفرستادم، تا دو ماه بعد درست شد، خانم ام البنین خیلی گیش خدا آبرو و ارزش داره

ان شاالله حاجت روا بشی

من یک یک یس به امام علی میخونم اسمم بنویسید .منظورم ۶۰ یس به ام البنین واقعا حاجت میده؟ براازدواجم ...

من واسه ازدواج نخوندم اما حاجت دیگمو داده

اما مطمئنا حاجت شمارو هم میده گلم

امام علی  خیلی بزرگوار هستن

من واسه ازدواج نخوندم اما حاجت دیگمو داده اما مطمئنا حاجت شمارو هم میده گلم امام علی  خیلی بز ...

براامام علی که نمیگم

براام البنین میگم

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍