2777
2789
عنوان

سلام دوستان شوهرم گیر داده

1200 بازدید | 44 پست

شوهرم گیر داده میگه بچه دوم بیاریم خودشم بریم دکتر پسر بشه،یه دختر شش ساله دارم،من ۲۸سالمه شوهرم۳۳

منو شوهرم اختلاف های زیادی داشتیم هفت هشت ماهه تقریبا خوب شدیم من آسم خفیف دارم بعضی وقتا نفسم درنمی‌اد و متاسفانه یکم عصبی شدم خونه ریخت وپاش باشه عصبی میشم براهمین میگم اصلا من نمیخام بچه ،دخترمم هی میگه من میخام آبجی بشم، اگه منو شوهرم بچه پسر نیاریم نسلشون منقرض میشه براهمون احساس میکنم شوهرم برا ادامه نسلش بچه پسر میخاد ،همین الان درموردش بحث کردیم من گفتم عمرا من بچه نمیخام اونم قهر کرد و رف

🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بچه اوردن یه چیز دو طرفس

بگو هنوز وقت داریم بزار امادگی پیدا کنم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خودشون چی هستن ک نسلشونم ادامه دار بشه....

شوهر منم تک فرزنده و تک پسر تو کل فامیلاشون....

ولی اصلا پسر دوس نداره میگه فقط دختر یه دختر دارم میگه دومی هم میخوام دختر بشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مگه یوزپلنگ مازندران که نگران انقراضی؟

اگه حس میکنی آمادگیشو داری باردار شو زیر نظر دکتر باش قبلش تا بهت رژیم تعیین جنسیت بدن

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

بنظرم بزار بچه بیارین، تازه پیشنهاد خوبی هم داده اگه بری دکتر واسه پسر دیگه جنستون جور میشه ،نذار دختر تنها بزرگ بشه ،اینکه شما عصبی هستی بهتر یه خورده روی خودتون کار کنیدو صبور باشید

عزیزم نسل پیامبر از حضرت فاطمه مونده، این حرفها چیه منقرض میشن، بچه دوم دوست دارید بیارید ولی شاید پ ...

این حرف حرف من نیست عمع های شوهرم هی گفتن نسل نسل منم یه لحظه به زبونم اینحوری اومد ببخشین

🥰🥰

صلاح خودتونو خودتون بهتر میدونید 

ولی به نظرم گناه داره بچه تنهاست 

حالا دختر یا پسر فرقی نداره ولی اون بچه از تنهایی درمیاد

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست