2777
2789
عنوان

من خیلی بچم؟

251 بازدید | 25 پست

دیشب برعکس بقیه شبا حوصله نداشتم زیاد باهاش گرم بگیرم حرف بزنم بخندم

هی گف چیشده گفتم ازینکه هیچوقت نیستی خسته شدم(صبح صب بخیر میگه شب میاد یساعت تلفنی حرف میزنیم)گفت حق داری بعد ی سکوت دو سه دیقه ای گف بخوابیم گفتم شبخیر گف خدافظ

صبحم بازم گف صبخیر الان گفتم خودم ی زنگ بزنم

تو حرف زدنش فقط عجلست ک میخواد میگه واسه نصب میخوام برم

گفتم خب ده دیقه حرف بزنیم گف باشه ۳۰ ثانیه حرف زد گف خانوم کار دارم برم ناراحت نمیشی گفتم میخوای بری من چی بگم خدافظ قط کردم 

بعدش زنگ زد جواب ندادم دیگ زنگ نزد

بهش بگم یمدت نمیخوام باهاش حرف بزنم؟

پر ا بغضم الان

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن پیشنهاد بیرون رفتن میده نع چیزی

هروقتم میریم شونصد بار گوشیش زنگ میخوره باید بره

می میره هفته ای یساعت برام وقت بذاره؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
نامزدته؟

اهوم

شغلش چیه؟

کارگاه تولیدی داره

نامزد منم همینه همه چتامون صب بخیر اومدم خسته نباشی شب بخیر... چیکار میشه کرد سرکار میرن دیگه حالا علاف بودن خوب بود روزایی که سرکار نیست وقتش ازاده کلی خوشبگذرونید به جاش

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
حق داری زن توجه میخواد

دردمو نمیدونم بکی بگم 

ب هرکی میگم میگن تو بچه ای اون مرد کار و این حرفا

خستم

بخدا خسته شدم

نامزد منم همینه همه چتامون صب بخیر اومدم خسته نباشی شب بخیر... چیکار میشه کرد سرکار میرن دیگه حالا ع ...

وقت ازاد نداره ک

کارگاه تولیدی داره

تو حق داری عزیزم،ولی شاید اون واقعا سرش شلوغه،بهش بگو برات وقت بذاره

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

تو خوبی. من ۸ ساله ازدواج کردم. شوهرم آزاده شغلش و ی کار شرکتی هم داره. خودمم کارمندم. فقط برای خوردن و خوابیدن میاد خونه. فقط زمانهایی که بخاطر کرونا تعطیل کردن از سر اجبار نصفشو خونست مثل الان که خوابه طبق معمول🤨🤨🤨🤨🤨

وقت ازاد نداره ک

خوب باید باهاش صحبت کنی مردا مستقیم نگی نمیفهمن 

بگو هفته ای یه روز وقتتو ازاد کن من اینجوری کنار نمیام باهات نیاز به توجهت دارم حالم بده اینجوری

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...