2777
2789
عنوان

من خیلی بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
عزیزم من کاملا درکت میکنم ...ولی بهتر نیست رو در رو بشینی و باهاش راجبه این موضوع خیلی جدی صحبت کنی ...

دو روز یادش میمونع

بعد میگه اینا همه بخاطر توهه و این حرفا خرم میکنه

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
دو روز یادش میمونع بعد میگه اینا همه بخاطر توهه و این حرفا خرم میکنه

عزیزم میفهمم که نیاز به توجه داری ...نیاز به حمایت داری ...ولی یه سوال ...دوست داشتی یه آدمه علاف و بیکار بود و هر دقیقه می نشست باهات چت میکرد و حرف میزد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میفهمم که نیاز به توجه داری ...نیاز به حمایت داری ...ولی یه سوال ...دوست داشتی یه آدمه علاف و ...

نامزدیم

میخواد منم ببینه هم دلش میخواد بیاد خونمون ی چیزای دیگ هم نصیبش شه

خب می میره همونو وقت بذاره بریم بیرون؟

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
نامزدیم میخواد منم ببینه هم دلش میخواد بیاد خونمون ی چیزای دیگ هم نصیبش شه خب می میره همونو وقت بذ ...

عزیزه دلم یه مقدار سیاست داشته باشی خیلی کمکت میکنه ...مثله بچه ها که نباید لج کنی دختره خوب ...سیاست داشته باش ...‌

عزیزه دلم یه مقدار سیاست داشته باشی خیلی کمکت میکنه ...مثله بچه ها که نباید لج کنی دختره خوب ...سیاس ...

میشه بگی چیکار کنم مثلا؟

میشه بگی چیکار کنم مثلا؟

اول اینکه دیگه اصلا اسرار نکن ...خیلی بی تفاوت باش به دیدارتون ‌...و اینکه وقتی زنگ زد بهت بردار بگو کار دارم فعلا نمیتونم حرف بزنم ...چند بار که این کارو کنی متوجه میشی کم محلی و وقت نداشتم واسه طرفه مقابل چه سخته...دفترم که خواست بیاد خونه ببینتت اگه امکان داشت واست سریع حاضر شو برو بیرون بهش بگو من بیرونم ..آدرس کافه ایی که نزدیکشمو واست میفرستم ..‌اگه دوست داشتی منو ببینی بیا اونجا ...

اول اینکه دیگه اصلا اسرار نکن ...خیلی بی تفاوت باش به دیدارتون ‌...و اینکه وقتی زنگ زد بهت بردار بگو ...

ینی خواست ساعت ۱۲ زنگ بزنه 

فقط اون ساعت زنگ میزنع

بگم خوابم میاد؟

ینی خواست ساعت ۱۲ زنگ بزنه  فقط اون ساعت زنگ میزنع بگم خوابم میاد؟

آره یه دوسه باری همینجوری مثله خودش برخورد کن ...البته زیاد از حدش نکنی ها ..‌یکی دوبار فقط.‌‌که فقط بفهمه وقت نزاشتن بده ....

آره یه دوسه باری همینجوری مثله خودش برخورد کن ...البته زیاد از حدش نکنی ها ..‌یکی دوبار فقط.‌‌که فقط ...

اهم❤

آره یه دوسه باری همینجوری مثله خودش برخورد کن ...البته زیاد از حدش نکنی ها ..‌یکی دوبار فقط.‌‌که فقط ...

اگرم عصبی شد و گفت چرا داری اینجوری برخورد میکنی خیلی با وقار و با محبت بگو عزیزم فکر نمی کردم اگه عینه خودت رفتار کنم ناراحت بشی ‌...متوجه شدی چقدر وقت نزاشتن و کم محلی درد داره ؟همینجوری مظلومم بگو درد داره 😂ولی خدای نکرده ...هیچ وقته هیچ وقت خودتو وابسته و کم ارزش نشون ندی ...