2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 65 پست
بیخودی پاچه خواری نکن تو رو خدا من که نکردم.حالا زنگ نزنه چی میشه.بخدا من عین خیالم نیست.شایدم آدم ن ...

درسته ادم نیست بدبختی اینجاس پسرشم ادم نیست آخه تو دیدی بخوای متاهل شی ولی تو گروه دختر و پسر باشی با دخترام حرف بزنی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گروه هست‌؟ اسی جرش بده این از الان داره اینکارا و میکنه فردا ازدواج کنین بدتر میشه پررو میشه ینی ...

خب سر این انقد دعوا مکنم باهاش کم اوردم دوسش دارم نمیخوام جدا شم ولی کم اوردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
منم همش بحثمون میشه دعا کن کارا عقد ماهم درست بشه خانواده من مخالفن

انشالله درست میشه انشالله 

درسته ادم نیست بدبختی اینجاس پسرشم ادم نیست آخه تو دیدی بخوای متاهل شی ولی تو گروه دختر و پسر باشی ب ...

این هنوز تو دوران مجردی سیر می کنه.اگه عقد کردین و دیدی این کارو ادامه میده باهاش برخورد کن.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
😕خب ادم نیس چرا میخای زنش بشی

خب دوسش دارم بدبختی اینجاس نمیدونم باید با عقل تصمیم بگیرم یا قلب

دورت بگردم من الهی خیر ببینی چشم حالم خوب نیست آخه با نامزدمم همش دعواس سر کارا خودش تو دیدی بخوای م ...

روشن گلم،درکت میکنم عزیزم اما بهترین روزای زندگیتوبااین چیزاخراب نکن

به نامزدت گیرنده مرداکلاازمحدودیت خوششون نمیات فکرمیکنه توقفسه و همه سعیشومیکنه فرارکنه ازش

به جاش با سیاست باهاش رفتارکن بهش بگو حوصله م سرمیره منم ببرتوگروهتون

این هنوز تو دوران مجردی سیر می کنه.اگه عقد کردین و دیدی این کارو ادامه میده باهاش برخورد کن.

اون موقع قسم خوردم براش چشاشو در میارم😀🤭بدبختی اینجاس عقد نکردم 

بگو یا من یا اونا بعدا تو زندگی مشکل میشه براتون اگ ادامه بده 

خب میگم میگه بهم شک داری میشه بیام خصوصی 

روشن گلم،درکت میکنم عزیزم اما بهترین روزای زندگیتوبااین چیزاخراب نکن به نامزدت گیرنده مرداکلاازمحدو ...

دورت بگردم دیشب بهش گفتم گفت مال دوستاس فقد ولی با اینکه خودم چتاشو دیدم با دوستاش به دوستش گفت میبرمت تو گروه دختر پسرا دروغ بهم گفت راحت میتونستم بهش ثابت کنم ها ولی گفتم ولش کن 

😕خب قلبم حدی داره عقلم باید نظر بده بعد ازدواج دوسال دیگه که همش رواعصابته همه عشقت تبدیل میشه به ن ...

☹☹😭😭😭

دورت بگردم دیشب بهش گفتم گفت مال دوستاس فقد ولی با اینکه خودم چتاشو دیدم با دوستاش به دوستش گفت میبر ...

اهوم‌ به نظرمم اگه واقعامورداعتماده وتاحالاازش چیزی ندیدی 

بهش گیرنده گلم