2777
2789
عنوان

مادر شوهر

530 بازدید | 65 پست

وایییییی تا دیروز میگفتین مادر شوهر مادرشوهر میگفتم نه من از اون عروسام که عاشق مادر شوهرشه و اونم متقابلا عاشق منه تا یه کارایی از مادر نامزدم دیدم مطمعن شدم نه بابا حالم ازش بهم میخوره 😂خانوما عقد نکردم هنوز مجبورمم الکی هنوز احترامشو بگیرم نه اون به من زنگ میزنه نه من به اون ولی به نظرتون از نامزدم چند وقت یه بار احوال مامانش و بپرسم و چیا بگم 😏شایدم توقع من زیاده از مادرش دوس دارم زنگ بزنه و پیام بده احوالمو بپرسه ولی اصلا 😒البته انقد عقده ایه که با عروسی که چند ساله عروسشه قهره و حرف نمیزنه 😂

کمکم کنید دیشبم انقد نامزدمو دعوا کردم و گیر دادم بهش اولش  سر کار مادرش بعدش کارا خودش بیاین بگین چیکار کنم🙄

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

d_geranbaha رو فالو کن گفتع در موردش

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من قبل عقد پاچه خواری میکردم همش😐😐ولی الان نه دیگ حوصلشون رو ندارم بنده خداکاری هم نداره ب ما

منم پاچه خوارم چیکار کنم دارم متنفر میشم 

اولا من با شوهرم خیلی سر رفتارهای مادرش بحث میکردم 

اونم بهم فقط میگفت من نمیتونم عوضش کنم!

بعد از ۱۰ سال از زندگیمون کاملا این رو فهمیدم درست میگفته شوهرم و دیگه اوقات خوشمون را بخاطر مادرش تلخ نمیکنم 

خب دلش نمیخاد زنگ بزنه 

بهتر 

سر چه چیزا دعوا میکنی با نامزدتا

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

دوست عزیزاینوازمن بشنوهرجوربکاری همون جوردرمیادهرجوررفتارکنی فردااگه حالت خوب نباشه یابه هردلیلی نتونی زنگ بزنی حال واحوال کنی اون وقت دلخوری پیش میادمتاسفانه من توی نامزدیم انقدرخوب بودم ومطیع بودم که الان خیلی راحت بهم بی احترامی میشه اگه کوچیکترین واکنشی ازم ببینن فقط یه حدفاصله ایی بین تون بذارحتی اگه مادرشوهرت یه فرشته باشه

منم پاچه خوارم چیکار کنم دارم متنفر میشم 

ولی زنگ نزنه بهتره حوصله داری ها😂اما خب شما چون کوچکتری ب نظرم اول شما زنگ بزن وای یاد خودم میوفتم میخام بمیرم  زنگ میزدم بهش میگفتم دلم تنگ شده اونم میگفت بیا خونمون بمون منم از خدا خواسته😐

رسیدن بهش آرزومه.... 
اولا من با شوهرم خیلی سر رفتارهای مادرش بحث میکردم  اونم بهم فقط میگفت من نمیتونم عوضش کنم! ب ...

یعنی چیزی نگم🙄

خب اون بزرگتره طبیعتا تو باید بزنی

خب آخه احساس میکنم دوس نداره

خب دلش نمیخاد زنگ بزنه  بهتر  سر چه چیزا دعوا میکنی با نامزدتا

😔😔😔آخه زورم میا