وایییییی تا دیروز میگفتین مادر شوهر مادرشوهر میگفتم نه من از اون عروسام که عاشق مادر شوهرشه و اونم متقابلا عاشق منه تا یه کارایی از مادر نامزدم دیدم مطمعن شدم نه بابا حالم ازش بهم میخوره 😂خانوما عقد نکردم هنوز مجبورمم الکی هنوز احترامشو بگیرم نه اون به من زنگ میزنه نه من به اون ولی به نظرتون از نامزدم چند وقت یه بار احوال مامانش و بپرسم و چیا بگم 😏شایدم توقع من زیاده از مادرش دوس دارم زنگ بزنه و پیام بده احوالمو بپرسه ولی اصلا 😒البته انقد عقده ایه که با عروسی که چند ساله عروسشه قهره و حرف نمیزنه 😂
کمکم کنید دیشبم انقد نامزدمو دعوا کردم و گیر دادم بهش اولش سر کار مادرش بعدش کارا خودش بیاین بگین چیکار کنم🙄
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ببین ما متعادل نداریم اگر باشه هم خیلللللی کم تعدادشون
یا دخالت میکنن یا اصلا کاری ندارن
پس همون بهتر که کاری بهت نداره
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه تازه یه بار گفتم به مامانت سلام برسون مامانش صداش اومد گفت بگو حوصله عروس داری ...
بخدا شانس بهت رو کرده ولش کن
برو بخون ببین از دخالتای زیاد یه عده اشون چند نفر زندگیشونو ول کردن رفتن
به فکر رابطه خودتو شوهرت باش محلش ندی خودش میاد سمتت مادره
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗