بچه های که متاهلن به نظرتون برا ازدواج چی مهمه?من همش احساس میکنم پشیمون شاید بشم یا اشتباه بکنم به نظرتون این طبیعیه یا چون مطمعن نیستم از انتخابم این حسارو دارم?
عقل،شعور،منطق،گذشت،احترام و ادب اصلی ترین واجبات ازدواجه
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
این که هر دو طرف به خوبی عقل و احساس شون رو مدیریت کنن
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
زندگی فقط گذشت و اعتماده اگه معنای گذشتو هنوز باور نداری عجله نکن و مهمتر اعتماد
نمی دونم چون به اون درجه نرسیدم هنوز نمی تونم ازدواج کنم یا نه مشکل یه حا دیگه اس هر کسی که میاد خواستگاریم هیچ احساس راحتی باهاش نمیکنم و حس خوبی ندارم اونیکه حس خوبی به نسبت دارم بهش کار نداره یا کوچیکتره اونیکه کآر داره احساس خوبی نسبت بهش ندارم
این که هر دو طرف به خوبی عقل و احساس شون رو مدیریت کنن
مشکلم سر اینا نیست سر اینه یکی میاد فوق العاده وضع مالی خوب ولی ظاهر چنداتی نداره یا مثلا به دلم نمیشینیه یکی میاد یه ذره به دل میشینه ولی کاز نداره 🤦♀️موندم کدومش مهمتره حس یا پول و موقعیت
مشکلم سر اینا نیست سر اینه یکی میاد فوق العاده وضع مالی خوب ولی ظاهر چنداتی نداره یا مثلا به دلم نمی ...
اما از نوشته تون به نظر میاد مشکل دقیقا همین مدیریت عقل و احساسه. عقل حکم می کنه با کسی که کار نداره وارد زندگی مشترک نشی، همین عقل حکم می کنه که به فردی که شرایط مالی مناسبی برای شروع زندگی داره فرصت آشنایی بیشتری بدی تا ببینی آیا اون احساس به دل ننشستن تغییر می کنه یا نه؟
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اخه دخترم تا یه سنی خواستگار داره میترسم همه ارو جواب کنم بعدش دیگه هیچی
اینجوری بدتره
خواهره من ۲۷ سالش بود گفتیم از سنت میگذره ازدواج کن و با کسی که حدش نبود ازدواج کرد از اینکه از سن ازدواجش میگذره دیگه کسی نمیگیرش تهش ۳۱ سالگی با یه بچه جدا شد.الان خداروشکر در حده خودشو پیدا کرده و نامزده .
اما از نوشته تون به نظر میاد مشکل دقیقا همین مدیریت عقل و احساسه. عقل حکم می کنه با کسی که کار نداره ...
آره دقیقا همینه و اینکه میدونم هیچ کس کامل نیست ولی به اونی هم که شرلیط مالی خوبی داره حسی پیدا نمیکنم 🤦♀️پس این مهارت و باید به دست بیارم که یه تعادل بتونم ایجاد کنم