2777
2789
عنوان

بچه ها متاهل

130 بازدید | 17 پست

بچه های که متاهلن به نظرتون برا ازدواج چی مهمه?من همش احساس میکنم پشیمون شاید بشم یا اشتباه بکنم به نظرتون این طبیعیه یا چون مطمعن نیستم از انتخابم این حسارو دارم?

عقل،شعور،منطق،گذشت،احترام و ادب اصلی ترین واجبات ازدواجه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که هر دو طرف به خوبی عقل و احساس شون رو مدیریت کنن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
زندگی فقط گذشت و اعتماده اگه معنای گذشتو هنوز باور نداری عجله نکن و مهمتر اعتماد 

نمی دونم چون به اون درجه نرسیدم هنوز نمی تونم ازدواج کنم یا نه مشکل یه حا دیگه اس هر کسی که میاد خواستگاریم هیچ احساس راحتی باهاش نمیکنم و حس خوبی ندارم اونیکه حس خوبی به نسبت دارم بهش کار نداره یا کوچیکتره اونیکه کآر داره احساس خوبی نسبت بهش ندارم 

این که هر دو طرف به خوبی عقل و احساس شون رو مدیریت کنن

مشکلم سر اینا نیست سر اینه یکی میاد فوق العاده وضع مالی خوب ولی ظاهر چنداتی نداره یا مثلا به دلم نمیشینیه یکی میاد یه ذره به دل میشینه ولی کاز نداره 🤦‍♀️موندم کدومش مهمتره حس یا پول و موقعیت 

نمی دونم چون به اون درجه نرسیدم هنوز نمی تونم ازدواج کنم یا نه مشکل یه حا دیگه اس هر کسی که میاد خوا ...

وقتش نشده پس دست نگهدار 

وقتی قسمت باشه با یکی نا خودآگاه لب و چشمات بسته میشه عزیزم

وقتش نشده پس دست نگهدار  وقتی قسمت باشه با یکی نا خودآگاه لب و چشمات بسته میشه عزیزم

اخه دخترم تا یه سنی خواستگار داره میترسم همه ارو جواب کنم بعدش دیگه هیچی 

مشکلم سر اینا نیست سر اینه یکی میاد فوق العاده وضع مالی خوب ولی ظاهر چنداتی نداره یا مثلا به دلم نمی ...

اما از نوشته تون به نظر میاد مشکل دقیقا همین مدیریت عقل و احساسه. عقل حکم می کنه با کسی که کار نداره وارد زندگی مشترک نشی، همین عقل حکم می کنه که به فردی که شرایط مالی مناسبی برای شروع زندگی داره فرصت آشنایی بیشتری بدی تا ببینی آیا اون احساس به دل ننشستن تغییر می کنه یا نه؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اخه دخترم تا یه سنی خواستگار داره میترسم همه ارو جواب کنم بعدش دیگه هیچی 

اینجوری بدتره 

خواهره من ۲۷ سالش بود گفتیم از سنت میگذره ازدواج کن و با کسی که حدش نبود ازدواج کرد از اینکه از سن ازدواجش میگذره دیگه کسی نمیگیرش تهش ۳۱ سالگی با یه بچه جدا شد.الان خداروشکر در حده خودشو پیدا کرده و نامزده .

اما از نوشته تون به نظر میاد مشکل دقیقا همین مدیریت عقل و احساسه. عقل حکم می کنه با کسی که کار نداره ...

آره دقیقا همینه و اینکه میدونم هیچ کس کامل نیست ولی به اونی هم که شرلیط مالی خوبی داره حسی پیدا نمیکنم 🤦‍♀️پس این مهارت و باید به دست بیارم که یه تعادل بتونم ایجاد کنم

اینجوری بدتره  خواهره من ۲۷ سالش بود گفتیم از سنت میگذره ازدواج کن و با کسی که حدش نبود ازدواج ...

اره واقعا حرفت درسته 👌👌👌از نزدیک هم اینطور موردی دیدم بازم خداروشکر که خواهرت بالاخره به آرامش رسیده❤👌

اره واقعا حرفت درسته 👌👌👌از نزدیک هم اینطور موردی دیدم بازم خداروشکر که خواهرت بالاخره به آرامش رس ...

خوبه خداروشکر فهمیده ای .به اینم فکر نکن سنم میگذره میمونم یا فلان .خواهره من دوستای ۳۵ ۳۶ ساله حتی ۴۰ ساله داره مجرد 

جاریم ۶۲ هست با برادرشوهرم که ۷۲ هست ازدواج کرد 

خوبه خداروشکر فهمیده ای .به اینم فکر نکن سنم میگذره میمونم یا فلان .خواهره من دوستای ۳۵ ۳۶ ساله حتی ...

واقعااااااااا چقد نظرم عوض کردی😂😂مخصوصا با این مثال اخرت خدا خیرت بده راحتم کردی😁😁