2777
2789
عنوان

لیزر کل بدن

548 بازدید | 43 پست

بچه ها سلام

من فردا برای اولین بار دارم میرم لیزر فول بادی اما برای بیکینی خجالت میکشم 

تجربه ی شما چیه

ی سری نقاط بدنم که اصلا دست ادم نمیرسه به تیغ بزنه قبل لیزر پس چی میشه

اگه درد گرفت تحمل کن به جاش بعدش راحت میشی من خودم تحمل دردم خیلی کنه آخه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کامل شیو کنی هر طور شده

موهای کرکیت و لیزر نمیکنن

بیکینی ام اولش خجالت داره بعد اکیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه درد گرفت تحمل کن به جاش بعدش راحت میشی من خودم تحمل دردم خیلی کنه آخه

مگه لیزر دردم داره؟

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸
باید کامل شیو کنی هر طور شده موهای کرکیت و لیزر نمیکنن بیکینی ام اولش خجالت داره بعد اکیه 

خودشون طوری رفتار نمیکنن ادم خجالت بکشه؟

بعد راسته بعدش یهو کل موها درمیاد و بعد خودش میریزه؟یا ممکنه همون جلسه اول جواب بگیری؟

مگه لیزر دردم داره؟

اره داره 

ولی من تحمل کردم 

فقط بیکینی یکم بیشتر دردم اومد 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره داره  ولی من تحمل کردم  فقط بیکینی یکم بیشتر دردم اومد

چقدر مثلا؟بی حسی هم میزنن؟ چجوردردی مثلا حس سوزش یا چی؟ لیزر دیگه موها برنمیگرده نه؟

یکی از دوستام میگف ادمو نازا میکنه

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸