2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای مربوط به حق الناس با توبه جبران میشه؟

یکی از موارد توبه جبران حق الناسه و باید حلالیت گرفته بشع ولی گفته شده اگر حلالیت باعث بیشتر شدن مشکل بشه و به قول خودمون شر بشه لازم نیست از طرفش استغفار کنیم (حق الناس غیرمالی) 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
عزیزم با دل پاکت برام دعا کن خدا توبه من رو قبول کنه  و من رو ببخشه خیلی دلم گرفته این روزها&n ...

از دل ما خدا خبر داره خداوند توبه پذیر و مهربان است. 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
یکی از موارد توبه جبران حق الناسه و باید حلالیت گرفته بشع ولی گفته شده اگر حلالیت باعث بیشتر شدن مشک ...

عزیزم میدونی من یبار با یه خانوم که سنش خیلی ازم بیشتر بود بحثم شد و یه حرفی بهش زدم که بعدش واقعا پشیمون شدم و اینم بگم که بحثو این خانوم پیش اورد و مقصر اصلی خودش بود حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم خدا ببخشه

عزیزم میدونی من یبار با یه خانوم که سنش خیلی ازم بیشتر بود بحثم شد و یه حرفی بهش زدم که بعدش واقعا پ ...

خب بابت حرفتون اگر لازمه حلالیت بخواهید  اگر هنوز بهشون دسترسی دارید که نصف راه رفتید دیگه نیاز نیست بگردید پیداشون کنید، 

خب بابت حرفتون اگر لازمه حلالیت بخواهید  اگر هنوز بهشون دسترسی دارید که نصف راه رفتید دیگه نیاز ...

دسترسی دارم همسایه ست ولی این خانوم بسکه بداخلاقه و مارو اذیت کرده اصلا نمیتونم که بابت حرفم ازش عذرخواهی کنم یعنی راه دیگه ای نداره؟

دسترسی دارم همسایه ست ولی این خانوم بسکه بداخلاقه و مارو اذیت کرده اصلا نمیتونم که بابت حرفم ازش عذر ...

اگر چیزی گفتید که احتیاج به حلالیت داره خب راه دیگه نه نداره خدا حق الناس نمیگذره تا بنده ها حلال کنن، البته گفتم اگر فکر میکنید ناراحتی بوجود میاد نکنید ولی بنده خدا هستن ایشونم مطمئن باشید با یه بشقاب شکلاتی چیزی برید پیششون بگید حلال کن خیلی کار خوبی کردید

خیلی مارو اذیت میکرد وقتی بحثمون شد بهش گفتم پررو😵

خب بزرگترن شما بهشون بگید از دستم ناراحت نباش حاج خانوم حلال کن 

بابت راهنماییت ممنونم عزیزم لطف کردی اخه چند وقته فکرم مشغولشه

دلت پاکه که بابتش ناراحتی.