2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 54 پست
مرسی گلم همچنین وای اره خیلییی مهربونن  من هرموقع حالم بده بغلش میکنم خیلی خوب میشم

دقیقا مرسی درک کردین

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی حق توهین نداره عزیزم  هرکس مذهب خودش براش محترمه

درسته🌹🌹🌹🌹

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
دقیقا مرسی درک کردین

فدات گلم😍😘

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
ای وای این دیگه چجورشه  

بله منم ندیده بودم 

حتی وقتی ک بهشون سلام میکنم زیرلبی جواب میدن اما با همسرم خوبن..!!!

من دوست اهل سنت دارم  این حرفاچیه  اسم خودمونم میذاریم مسلمان

چی بگم از من بزرگترن ادب حکم میکنه احترام بزارم وگرنه مایل نیستم باهاشون چشم تو چشم بشم

سلام اسی خوبی؟ حالت بهتر شد؟باشوهرت خوبی الان؟حست عوض شده بهش؟اخ گفتی مشاوره میرم

سلام دورت بگردم 

اره دارم روان درمانی میشم بهترم تمرین انجام میدم بهتر شدم اما کاملا خوب نشدم گفتن طول میکشه...

حسم به همسرم هنوز کاملا عوض نشه ترسا هست روانشناس به طور غیرمسقیم گفت کاملا خوب نمیشم فقط باید با ترسام رو ب رو بشم و باهاش کنار بیام و اونا رو جزیی از خودم بدونم همسرمم بعضی وقتا میخوان تا ایشونم راهنمایی کنن که با فردی مثل من چطور برخورد کنن البته ایشون مشکلی نداشتن واقعا مثل پدر پشتمه و حمایتم میکنه حالا باز تا ببینم چی پیش میاد

مرسی که حالمو پرسیدی عزیزم😚😚😚