2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 54 پست
عزیزم تو دعوتتو کردی خواست بیاد قدمش به روی چشم نیومدم به درک بهش فکر نکن اصلا حال خودت مهم تره م ...

ممنونم انگار منتظر تایید ی نفر بودم😚

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
منم بخاطر مسائل شرعی دوست ندارم چه سگ وچه گربه وارد زندگیم بشه اگه بخوام برم جایی هم اگه سگ داشته با ...

بله حق با شماست ب نظر هرکسی بستگی داره

انشالا ک خیره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله البته ایشون گفتن شما بیاین ولی خب منم فعلا دعوتشونو رد کردم همسرم گفت موضوع رو ب خانوما واگذار م ...

خب این وسط همسرت گیر میوفته، باید ببینی خودت تا کجا کشش داری؟ معمولا افراد مسن تر انعطاف پذیریشون کمتره، البته این مجوزی برای کارهاشون نیست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ممنونم انگار منتظر تایید ی نفر بودم😚

فداتشم حال خودتو دریاب

من گربه دارم الان دوماهشه اینقدر ناز و مهربونه 

بعد تا میبرمش یجا همه اه پیف میکنن

منم میگم هرکسی ناراضیه نشینیه پیش من دست نذاره

کسی زورتون نکرده

همشون دیگه دور از جون شما لال میشن

بخوای به این آدما نگاه کنی باید خودتم بذاری واسشون 

ول کن خودتو عشقه

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
خب این وسط همسرت گیر میوفته، باید ببینی خودت تا کجا کشش داری؟ معمولا افراد مسن تر انعطاف پذیریشون کم ...

من چون سنی هستم اونا شیعه احساس میکنم اینم مزید بر علت شده اما واقعا امیدوارم مشکل ساز نباشه

فداتشم حال خودتو دریاب من گربه دارم الان دوماهشه اینقدر ناز و مهربونه  بعد تا میبرمش یجا همه ...

خدا برات نگهش داره اصلا مثل بچه ادم عزیز میشن مخصوصا شیرین کاری هم ک درمیارن دیگ بدتر

اسی جان چقدر خوب ومنطقی هستی بعضیا که حیوان دارن کافیه بهشون  بگی موردی هست جبهه گیری میکنن انش ...

با منطق زندگی پیش میره من بخاطر فرقه و دینم بارها بهم توهین شده و سکوت کردم خب چه میشه کرد خود اینکارا کفره

من چون سنی هستم اونا شیعه احساس میکنم اینم مزید بر علت شده اما واقعا امیدوارم مشکل ساز نباشه

این احتمال هم وجود داره

به هر حال امیدوارم به خوبی مدیریت بشه این مسئله

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
شیعه وسنی که فرقی نمیکنه دین مشترک هست اسلامه

همسایه من تا متوجه شد سنی هستم ب یکی گفته بود تو ظرفایی ک اینا چیزی بخورن نجسه...

خواهر منم گربه داره من خونش خیلی مؤذب هستم دوست ندارم حیوانات و  پرنده ها تو خونه کنارم باشن . هم میترسم و هم  ارامش ندارم . ایشون هم احتمالا به خاطر اعتقاداتش میگه . مهمونی تو جای دیگه ای بگیر .

این احتمال هم وجود داره به هر حال امیدوارم به خوبی مدیریت بشه این مسئله

بله ممنونم

خواهر منم گربه داره من خونش خیلی مؤذب هستم دوست ندارم حیوانات و  پرنده ها تو خونه کنارم باشن . ...

بله همونطور ک گفتم ایشون دعوت منو برای رستوراانم رد کردن!

خدا برات نگهش داره اصلا مثل بچه ادم عزیز میشن مخصوصا شیرین کاری هم ک درمیارن دیگ بدتر

مرسی گلم همچنین

وای اره خیلییی مهربونن 

من هرموقع حالم بده بغلش میکنم خیلی خوب میشم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی