2777
2789
عنوان

پیشگویی اینده با خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 40 پست
عزیزم خب توی بیداری چه چیزی بهت الهام شد،اخه چطوری؟؟؟؟بعد واقعیت شد؟؟؟؟؟نکنه شما چشم سوم تون فعال شد ...

بله چند دقیقه قبل از فوت همسایمون بهم سرطان و مرگ الهام شد. بعد سر و صدا اومد فهمیدیم فوت کرده و همسرم گفت از سرطان. من هیچ اطلاعی نداشتم خدا شاهده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طولانیه توی نت سرچ کن حتما،ولی پیگیرش نشو زیاد 

ببین انقدر خواب های آینده اذیتم کرد زنگ زدم قم بپرسم راهکاری هست یا نه. فقط گفت توجه به تعبیرش نکن و چند تا آیه گفت بخون. ببین اتفاقای خوب خیلی لذت بخشه ولی الهام شدن اتفاقات بد زندگی وحشتناااااکه😢

منم خوابام ردخورنداره جدیدن چندمورد الهام شده بهم یهو مثل یه رعد وبرق سریع یه تصویر ازجلوچشمم رد میش ...

اخبار منفی آینده بهم میریزه منو😢

ببین انقدر خواب های آینده اذیتم کرد زنگ زدم قم بپرسم راهکاری هست یا نه. فقط گفت توجه به تعبیرش نکن و ...

😭😭😭😭😭عزیزم،نگفتی مثلا این الهام مثل یک صدا هست یا تصویر یا چی؟؟؟؟؟دیگه چیا بهتون الهام شده؟؟؟؟شما تا حالا روح تون از بدنتون خارج شده؟؟؟؟مثلا حس کنی خوابی یکدفعه جسم خودتو ببینی ؟؟

ببین انقدر خواب های آینده اذیتم کرد زنگ زدم قم بپرسم راهکاری هست یا نه. فقط گفت توجه به تعبیرش نکن و ...

من بدشانسی فقط اتفاقات بد بهم الهام میشه وای از زوزی که خوابی ببینم همش ذهنم درگیره و استرس دارم 

من بدشانسی فقط اتفاقات بد بهم الهام میشه وای از زوزی که خوابی ببینم همش ذهنم درگیره و استرس دارم&nbs ...

نه عزیزم من هم خوب و هم بد. اره اتفاقات بد داغونم میکنه

😭😭😭😭😭عزیزم،نگفتی مثلا این الهام مثل یک صدا هست یا تصویر یا چی؟؟؟؟؟دیگه چیا بهتون الهام شده؟؟؟؟ش ...

نمیدونم. امشب تو بیداری الهام شد. مثل یک فکر. ولی خواب هام بی نهایت واضحه. حتی صداها تو گوشم زمزمه میشه😖

حداقل شما خوبام میبینی امیدوارمیشی 

اره خوب هم زیاد میبینم. کلا همه چیو میبینم. من حتی پولی به حساب همسرم از طرف شرکت واریز میشه تو خواب میبینم. حالا وه برسه اتفاقات مهم

تو خواب. اره میبینم. هم میبینم هم میشنوم

گاهی وقتا شده روحم توخواب رفته سراغ ادمایی که توبیداری روشون حساسم وازشون سوال پرسیده  اونام جواب دادن این بخشش و خیلی دوست دارم

تو خواب. اره میبینم. هم میبینم هم میشنوم

توی بیداری هم توی گوشت می‌شنوی صدا هارو؟؟؟؟؟ببین من فکر میکنم چشم سوم تون فعال هست،راجبش تحقیق کنید ولی بنظر من تا میتونی سرکوبش کن اصلا بهش فکر نکن،سعی کن حواستو پرت کنی،باز اگه علایم عجیبی داری بهم بگو؟؟؟؟