ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 عنوان پیشگویی اینده با خواب 1877 بازدید | 40 پست من خواب های آینده زیاد میبینم کسی اینطوریه؟, امروز هم تو بیداری اتفاق اینده بهم الهام شد. اولین بار بود تو بیداری😐 دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰 1400/02/17 | 00:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59817 گاهی خواب اینده رو میبینم ولی یادم میره وقتی اتفاق میوفته یادم میاد قبلا خوابشو دیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
عروسکموفرفری عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 5702 منم اینطور بودم ، پیشگویی هامم درست در میومد ولی بعدا بهم گفتن جن زده شدی و برام یه دعا خوندن الان که کلا پریده از سرم عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 چه جالب وترسناک خیلی 😢 اوایل برام جذاب بود الان میترسم دیگه دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 منم اینطور بودم ، پیشگویی هامم درست در میومد ولی بعدا بهم گفتن جن زده شدی و برام یه دعا خوندن ... واه نگو میترسم من خیلی سال بود میدیدم الان ها دیگه خیلی زیاد شده. امشب تو بیداری بهم الهام شد دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 خوش به حالت چطور؟ دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عروسکموفرفری عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 5702 واه نگو میترسم من خیلی سال بود میدیدم الان ها دیگه خیلی زیاد شده. امشب تو بیداری بهم الهام شد نه بابا نترس موقته ماله من ولی خیلی قوی بود ، کاملا پیشگویی برای همه میکردم الان کلا از بین رفته عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 اتفاق آینده که بهت الهام شد چی بود؟ سرطان و مرگ تو بیداری امشب ناخودآگاه بهم الهام شد. چند دقیقه بعد همسایمون فوت کرد و سر و صدا به پا شد و همسرم گفت سرطان داشت. من الان انقدر خودم درگیر ناباروریمم و غصه میخورم اینم شده قوز بالا قوز دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 نه بابا نترس موقته ماله من ولی خیلی قوی بود ، کاملا پیشگویی برای همه میکردم الان کلا ا ... برای من سالهاست. اوایل کم بود هرچی جلوتر رفتم بیشتر شد. امشب تو بیداری بهم الهام شد دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
تمناtina عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 301 واه نگو میترسم من خیلی سال بود میدیدم الان ها دیگه خیلی زیاد شده. امشب تو بیداری بهم الهام شد عزیزم خب توی بیداری چه چیزی بهت الهام شد،اخه چطوری؟؟؟؟بعد واقعیت شد؟؟؟؟؟نکنه شما چشم سوم تون فعال شده باشه
ماهنده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3205 عزیزم خب توی بیداری چه چیزی بهت الهام شد،اخه چطوری؟؟؟؟بعد واقعیت شد؟؟؟؟؟نکنه شما چشم سوم تون فعال شد ... چشم سوم چیه؟؟؟؟ دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
تمناtina عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 301 سرطان و مرگ تو بیداری امشب ناخودآگاه بهم الهام شد. چند دقیقه بعد همسایمون فوت کرد و سر و صدا به پا ش ... اخه چطوری الهام میشه ینی کسی باهاتون حرف میزنه یا تصویری میبینید ؟؟؟؟