2777
2789
عنوان

پیشگویی اینده با خواب

1877 بازدید | 40 پست

من خواب های آینده زیاد میبینم کسی اینطوریه؟, امروز هم تو بیداری اتفاق اینده بهم الهام شد. اولین بار بود تو بیداری😐

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

گاهی خواب اینده رو میبینم ولی یادم میره وقتی اتفاق میوفته یادم میاد قبلا خوابشو دیدم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطور بودم ، پیشگویی هامم درست در میومد ولی بعدا بهم گفتن جن زده شدی و برام یه دعا خوندن  ...

واه نگو میترسم من خیلی سال بود میدیدم الان ها دیگه خیلی زیاد شده. امشب تو بیداری بهم الهام شد

واه نگو میترسم من خیلی سال بود میدیدم الان ها دیگه خیلی زیاد شده. امشب تو بیداری بهم الهام شد

نه بابا نترس موقته 

ماله من ولی خیلی قوی بود ، کاملا پیشگویی برای همه میکردم 

الان کلا از بین رفته

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
اتفاق آینده که بهت الهام شد چی بود؟

سرطان و مرگ تو بیداری امشب ناخودآگاه بهم الهام شد. چند دقیقه بعد همسایمون فوت کرد و سر و صدا به پا شد و همسرم گفت سرطان داشت. من الان انقدر خودم درگیر ناباروریمم و غصه میخورم اینم شده قوز بالا قوز

نه بابا نترس موقته  ماله من ولی خیلی قوی بود ، کاملا پیشگویی برای همه میکردم  الان کلا ا ...

برای من سالهاست. اوایل کم بود هرچی جلوتر رفتم بیشتر شد. امشب تو بیداری بهم الهام شد

عزیزم خب توی بیداری چه چیزی بهت الهام شد،اخه چطوری؟؟؟؟بعد واقعیت شد؟؟؟؟؟نکنه شما چشم سوم تون فعال شده باشه

عزیزم خب توی بیداری چه چیزی بهت الهام شد،اخه چطوری؟؟؟؟بعد واقعیت شد؟؟؟؟؟نکنه شما چشم سوم تون فعال شد ...

چشم سوم چیه؟؟؟؟