2777
2789

بچه ها من بشدت میترسم ازاینکه خدای نکرده اتفاقی واسه عضوی از خونوادم بیافته مخصصصصوصا مادرم

کلا کسی تا جاییش اذیت باشه تا بدترین بیماری و بدترین پیشبینی ها میرم و از شدت استرس حالم بد میشه حتی ی بار ک مامانم فشارش بالا بود از استرس ک گفتن برین متخصص قلب تو خیابون افتادم...

شبها نفسشون رو چک میکنم و کلا جایی نمیتونم بمونم بدون مامانم حتی ممکنه ازدواج هم نکنم بخاطر این مشکل

همچین تجربه ای داشتین ک درمان شده باشین؟

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

سال 93 مادرم رفت.

الان ترس از دست دادن ابجی کوچیکم و داداشمو دارم تمام.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

نه خداروشکر .از عزیزانم دورم سپردمشون به خدا امانت

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه این احساسو نسبت ب پدرم دارم

گاها گریه میکنم بی دلیل و از ته قلبم‌از خدا میخوام که همیشه مراقب پدرم باشهخیلی ترس از دست دادنشو دارم خیلی عاشق پدرمم 

همین الانم بغض گلومو گرفت

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

من این جور مواقع فقط آیه الکرسی میخونم تقریبا روزی دوبار میخونم واسه همشون ولی واسه شما خیلی شدیده

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

منم خیلی میترسم خیلیی از اینکه خانوادمو از دس بدم اصلا دیوونع میشم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
منم همیشه این احساسو نسبت ب پدرم دارم گاها گریه میکنم بی دلیل و از ته قلبم‌از خدا میخوام که همیشه م ...

وای منم بغض کردم منم اینجوریم هنوز بابام نیومده خونه😢😭

فک کن بعد از عملش از بیمارستان مرخص شد رفت سرکار😭😭💔🚶‍♀️

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔

منم اینطوریم دور از جونشون هی فک میکنم از دست دادمشون گریه میکنم یا هی ترس دارم بیمار میشن خیلی بد هست ،خدا کنه همه پدر و مادرا همه عزیزان صحیح و سالم باشند و اونایی هم ک عزیز از دست دادن خدا صبر بده و رحمت کنه