2777
2789
عنوان

نزدیکی دردناک

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 82 پست
به نظرم زمانبره این درد کاملا بیفته یک کار کن همزمان لیدوکاین وپماد روان کننده بزن،تا نزدیگیت بیشتر ...

لیدوکائن باعث تاخیری تو مرد نمیشه و زمان نزدیکی طولانی بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقریبا 54 روز چون دکتر گفت گوشت هر کس با بدن دیگر ی فرق داره ولی یکی از فامیلامون گفت من بعد از 40 ر ...

منم بعد ۵۴ روز امتحان کردم که نشو و حالا ۶۶ روز گذشته و دیگه رابطه ای نداشتم از ترس

بعد ۷ف روز دوباره امتحان کنم بنظرت دیگه کامل خوب شدن یا هنوز باید اون درد زجر اورو تحمل کنم؟

امتحان کن اگه درد داشت بازم صبر کن ولی اگه دیگه همیشه این جوری بودی دوباره برو پيش دکترت ببین نظر اون چیه؟ 

لیدوکائن باعث تاخیری تو مرد نمیشه و زمان نزدیکی طولانی بشه؟

تح ر ی ک  باش قبلش پمادبزن یکم صبر کن بازم بزن نفس عمیق  بدون. پوشش بیتاثیر نیست ولی تارابطه نداشته باشی نرمال نمیشی بخیهانم کاملا خوب نشده که خونریزی داری

تح ر ی ک  باش قبلش پمادبزن یکم صبر کن بازم بزن نفس عمیق  بدون. پوشش بیتاثیر نیست ولی تاراب ...

پماد چی بزن؟

یه پماد تو نت دیدم نوشته ژل ضد درد واژن معلوم اون خوبه بگیرم یا همین لوبریکانت؟

امتحان کن اگه درد داشت بازم صبر کن ولی اگه دیگه همیشه این جوری بودی دوباره برو پيش دکترت ببین نظر او ...

دیگه دوست ندارم امتحان کنم اصلا فقط نمیدونم چجوری همسرمو بپیچونم!

فعلا که دوهفته فرار کردم از دستش

لوبریکانت فقط بدنتو روان میکنه یک پماد لیدوکائین ساده بگیر اون پماد نمیشناسم

لیدوکائن مگه برای دندان درد‌نیست؟

ژلش یا پمادش؟

باید داخل واژن هم بزنم یا همون بیرونش کفایت میکنه؟

لیدوکائن مگه برای دندان درد‌نیست؟ ژلش یا پمادش؟ باید داخل واژن هم بزنم یا همون بیرونش کفایت میکنه؟

پماد بگیر داخل بزن تاکاملا سر بشی اینم بگم سریت تموم بشه احتمال درد هم داری پس کاملا رعایت کن