2777
2789
عنوان

نزدیکی دردناک

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 82 پست
خب مگه بعد از یه مدت نباید خودش جا باز کنه ؟ من 6 ماه از عملم گزشته البته

الان اوکیه.اواش چقدر درد دتشت بعد چند وقت دردش خوب شد؟

من فقط یه بار امتحان کردیم که اونم نشدو نزاشتم و همسرم به شدت ناراحته

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

روان کننده چی استفاده میکنید ؟  قبل از رابطه حسابی تحریکت کنه

اره بیچاره همسرم از هیچ چیز دریغ نمیکنه قشنگ بالایویه ساعت مفاشفه داریم ولی موقع نزدیکی نمیتونم تحمل کنم و ناکام میمونه

اره بیچاره همسرم از هیچ چیز دریغ نمیکنه قشنگ بالایویه ساعت مفاشفه داریم ولی موقع نزدیکی نمیتونم تحمل ...

مطمئنی که بقیه هات خوب شدن شاید بقیه هات هنوز کامل خوب نشده که این طور اذیت میشی 

الانم از ترس اینکه شوهرم نخواد کاری کنه باهام اومدم دوهفته تهران و میترسم برگردم.حاضرم دیگه اصلا حتی نخوام امتحان کنم بس که وحشتناک بود فقط نمیدونم با شوهرم چکار کنم

مطمئنی که بقیه هات خوب شدن شاید بقیه هات هنوز کامل خوب نشده که این طور اذیت میشی 

اره رفتم دکتر معاینه کرد گفت اوکیه و اجازه داد که نزدیکی کنم ولی من که شبش اومدم امتحان کنیم اصلا نشد از درد وحشتناک میخواستم از هوش برم بخدا

اره رفتم دکتر معاینه کرد گفت اوکیه و اجازه داد که نزدیکی کنم ولی من که شبش اومدم امتحان کنیم اصلا نش ...

منم دکترم بهم گفت خوب شدی اشکالی نداره ولی منم مثل خودت بودم تا دیگه یه مدت دیگه اجازه ندادم تا بقیه هام کامل خوب شد ولی دیگه مثل قبل نبودم شاید بقیه هات هنوز بهبود کامل پیدا نکردن