2777
2789
عنوان

از لوس بازیای دوران نامزدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 103 پست
بنظرم نه  خیلیا بعد که بهش فک میکنن خودشونو سرزنش میکنن البته بستگی به درجه لوس بازیش داره&nb ...

اونا حتما خیلی چیپ رفتار کردن

ولی مثلا بنظر خودم تو ی بشقاب غذا خوردن یا پروف و بیو گذاشتن لوس بازی نیست

البته هرکی ی نظری داره

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم چرا. 

😐هروقت فهمیدم میگم‌

ولی واقعا حس میکنم خیلی ترسناک و جدی هستید 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
😐هروقت فهمیدم میگم‌ ولی واقعا حس میکنم خیلی ترسناک و جدی هستید 

باشه مرسی از لطفت😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
هروقت غذا کم میاد یا ابی چیزی سر سفره شوهرم تف میکنه توشون که از مال اون نخورم خودش تنهایی همرو بخور ...

ماهم 5سالع تو یه بشقاب میخوریم ولی من وقتایی میبینم تند نخوردم وسیر نشدم و غذاهم رو به اتمامه یجوری مظلوم به شوهرم نگا میکنم و آب دهنمو قورت میدم بدبخت زهرش میشه دیگ نمیخوره الان دیگ یواش میخوره تا من بگم سیر شدم بعد عین ببر گرسنه بقیه غذارومیخوره

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
منم همسرم خانم صدام میزنه هرجا باشیم فرق نداره اصلا اسممو نمیگه

ن برای من ۹۰ درصد خانم قشنگم میگ خیلی کم پیش میاد مثلا بگ الی جانم یاالی خانم اینجوری

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
اوم خانمم قشنگه  آقایی گفتن خزه😂

اخه همسرم میگ خانم قشنگم خب یکم ضایعس انگار ولی من خیلی دوسدارم😍😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

ما ک تو جمع اصلا لوس بازی نمیکنیم یعنی انگار یا هفت پشت غریبه ایم یا ۵۰ سال از ازدواجمون میگذره الانم عقدیم 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

یه لوس بازی این بود ک دو روز بعد عقدمون خونه خودشون موقع شام دوتا بشقاب و قاشق گذاشته بود و یه جا هم کنار خودش خالی کرده بود همه فکر کردن یا دیوونه شده یا جن داره ازش پرسیدن گفتن اونا مال کیه گفته بود مال ثناس(اسم من) 😂😂

بچه م دلش تنگ شده بود

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤