2777
2789
عنوان

دوسش دارم

193 بازدید | 37 پست

یکی هست که دوسش دارم ولی خودش نمیدونه از این بدرد نخورام نیستا از همه نظر عالی ولی اونا یجا دیگن ما یجا دیگه آیدیشو دارم چیکارکنم بنظرتون؟ تصمیم دوستی هم ندارم باهاش ازدواج

بگید چیکار کنم؟

تو تصمیم ازدواجت هم گرفتی باهاش اما اون بنده خدا حتی روحشم خبر نداره 🤐😐

ایشالله هر چی به صلاحته جور شه برات عزیزم 🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به عشقم اول خودم گفتم که دوسش دارم🥰

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خوشبخت بشید عزیزم ولی من چرعتشو ندارم

منم اوننوقع که گفتم ۱۴ سالم بود و جرعت نداشتم.. ولی به همه سختیا و ترساش ارزید🥰

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
ببین پیجش بازه؟  استوری اینا میذاره؟ ریپلای کن یا به بهونه ای برو پیویش

پیجش بستسبا هزار تا پیج درخواست دارم قبول نکرده😬نمیدونم چیکار کنم خیلی خوبه اخه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز