2821
2789
عنوان

دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا راست میگی؟ اون چند سالش بود؟ خانوادت چی؟

اون ۲۳ سالش بود...

داستانم مفصله فقط اینو بدون همه طردم کردن و فقط پدر مادرم برام موند .الانم ۵ساله ازدواج کردیم و کنارش همه چی عاااالیه الحمدالله

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اون ۲۳ سالش بود... داستانم مفصله فقط اینو بدون همه طردم کردن و فقط پدر مادرم برام موند .الانم ۵ساله ...

خوش باشید تقربا داستانت مثل منه  ولی نمیتونم به پدر و مادرم بگم

شغلش چیه؟ نمیشه به بهونه ی مشاوره یا چیزی باهاش صحبت کنی و بحثو به بیراهه بکشونی؟  یا اگ نم پس ...

😭با شغل باباش میشه مشاوره و اینا 

ولی خودش نه حضوریم نمیشه خیلی دوریم

خوش باشید تقربا داستانت مثل منه  ولی نمیتونم به پدر و مادرم بگم

ممنون... منم نگفتم به پدرمادرم عزیزم اونا دو بار مچم و گرفتن و یک سال نذاشتن عشقم و ببینم 😁🤚

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
ممنون... منم نگفتم به پدرمادرم عزیزم اونا دو بار مچم و گرفتن و یک سال نذاشتن عشقم و ببینم 😁🤚

عه پس چیکار کردی ؟ میگی من چیکار کنم ؟ غیر از گفتن به خودش

چجوری تحقیق کنم؟خیلی پسر خوبیه ها فک نکنم دخترا امانش بدن از بس که این از هر نظر بیستهههه😭

توهم بیست هستی که بهش فکر میکنی؟

به این دقت کن که اگه میخوای توجهش جلب بشه باید از هر نظر جذاب باشی 

تعطیل
توهم بیست هستی که بهش فکر میکنی؟ به این دقت کن که اگه میخوای توجهش جلب بشه باید از هر نظر جذاب باشی ...

اره خودمم نباید دست کم بگیرم خیلیا دنبالمن ولی اونو دوست دارم

عه پس چیکار کردی ؟ میگی من چیکار کنم ؟ غیر از گفتن به خودش

راهی به ذهنم نمیرسه جز اینکه به خودش بگی ...

و اینکه به حرف بقیه کار نداشته باش . تو خودت باش . نخواه که ادا در بیاری . فقط خودت باش همین...

من و همسرم اولین باری که رفتیم بیرون .من از مدرسه بااون تیپ و قیافه داغون وقتی ۱۵سالم بود رفتم بیرون و اونم بیشتر عاشقم شد 😁😁😂