2777
2789

اقا مادوتا زن داریم تو فامیل که فامیل نزدیکه ورفت وامد داریم اینام هردفعه ادم داغون وافتصاخ بعنوان خواستگار معرفی میکنن یعنی داغون ازون داغونای شدید بعد هی میان جلو خونوادم ودری وری وشوهر بالشت سره واین حرفا ووقت شوهرت گذشته وچخبر خواستگار داری ؟واعصابمو خورد کردن ازبس ازبخت وشوهر گفتن دیوونم کردن چیکارکنم بااینکه قبلا گفتم دخالت نکنن دمشونو قیچی کنم چون خونه پدریه ومن نمیتونم راهشون ندم واقعا تهوع میگیره ادم وقتی مورد معرفی میکنن وازامتیازات شوهر میگن وانقد خودشون هولن 😷

خدایا داده ونداده ات راشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای ادمای سمی خداباید اینا رو از زندگیامون حذف کن.

عمم کلا نامزد منو نمیشناسه هاا تاحالا ندیدتش بعد پشت سرش بد میگه  منم گفتم دیدمش بهش میگم اگه مثل داماد تو قاچاقچی بود خوب بود نه؟؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
باور کن بایکیش دعوام شد بلاکشم کردم حتی

بزار گ...شن .آدم خبیث و حسود رو باید از زندگی حذف و بلاک کنی .اعصاب خودت آرومتره.

موفقیت هاتم بهشون نگو گلم .خواستگارم برات اومد تا عقد نکردی ب کسی نگو .در جریانی ک .