2777
2789
عنوان

نو عروسا‌ عروس خانوما بیاید

146 بازدید | 5 پست

عکس جهیزیه هاتونو میزارید لطفا میخوام خرید کنم اما دقیق نمیدونم چیا میخوام

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

به نظرم چیزایه اضافی نگیر پول اونو بده به یکی از وسایلات خوبترشو بگیر مثل سماور و اگه خونت کوچیکه و جا نداری میز غذاخوری هم نگیر 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
به نظرم چیزایه اضافی نگیر پول اونو بده به یکی از وسایلات خوبترشو بگیر مثل سماور و اگه خونت کوچیکه و ...

جارو چی؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جارو چی؟

جارو برقی ک نیازه دختر جون خخ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

ببین بزار من بگم از چه چیزایی تا حالا یه بارم استفاده نکردم سماور میز غذاخوری و کیک پز و اگه فر میخری دیگه نیازی نیس به نظرم کیک پز بگیری من خودم تستر گرفتم کیکمو تو اون میپزم اگه اهل بستنی اینا و کیک اینا هستی همزن برقی اینا بگیر چرخ گوشت ک نیازه یه زنه 

از این کتری قوری سوت دار هست حتی یه بارم استفاده نکردم چون چایساز دارم مونده خودت کدومشو بگیری