2777
2789
عنوان

از هم جدا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 37 پست
والا شفاف سازی نکردید اما بنده ۳۰ سالمه پسر هستم و مجرد هم جنسمو بهتر میشناسم کاش از خانواده دور نمی ...

من آرزوم بود با خانواده م نزدیک ترین رابطه رو داشته باشم و حمایتم کنن همیشه.. ولی اونا منو از خودشون دور کردن. نمیدونم.. من هنوز ب اندازه ی کافی بهش اعتماد نداشتم ک الان بخوام خون گریه کنم، ولی بازم میخوام خودمو تسکین بدم

!!!!  عجب! هرچی که باشه به ادم مجازی دل نبند اونی که ضربه میخوره تویی

البته من بگم همیشه هم اینطوری نیست .. ولی به نظر شما احترام میزارم ..

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یه سوال بپرسم؟؟ اگه یه پسر واقعا یه دختر رو بخاد و شرایط سخت بشه جوری که نتونن همو ببینن! به ن ...

شما فرمودید اگر یک پسر دخترو بخواد ..اگر بخواد قطعی باید بره سمتش یعنی خواستگاری اگر منظورتون قلبی هست..اگر سهوی هست ک بنظرم دیدگاهتان به کل تغییر بدهید تا عواقبش خیلی درد ناک و جانکاه است.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار
من آرزوم بود با خانواده م نزدیک ترین رابطه رو داشته باشم و حمایتم کنن همیشه.. ولی اونا منو از خودشون ...

وای خدا اینطوری نگید من تحت تاثیر قرار گرفتم از خدا میخوام بهترین و قشنگ ترین لحظات رو از من بگیره به شما بده واقعا دلم گرفت. این خانواده ای ک فرمودید یکم غیر قابل تصور برام مگه میشه شما رو عزیزه خودشونو دور کنن بنظر نیاز به صحبت بیشتر هست راجب این داستان عجیب. از خدا خواستم لحظات خوبی رقم بزنه براتون.انشاالله.

البته من بگم همیشه هم اینطوری نیست .. ولی به نظر شما احترام میزارم ..

همیشه هست تجربه من اینو میگه!!!رو هوا حرف نمیزنم استاد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همیشه هست تجربه من اینو میگه!!!رو هوا حرف نمیزنم استاد

من از شما سپاسگزارم اگر حرف اشتباهی زدم حتما شما راست میگید ولی منم که گفتم تجربه بود.در هر صورت حق با شماست.

برادرم برام برادری نکرده، خیلی وقته دیگه برام مرده 

قراره مگه برادرت بهت برادری کنه چراانتظاری داری جمله نه ازانتظارکسی نه کسی ازمن انتظار نشنیدی اینطوری عذاب میکشی من الان ازخواهرم و..انتظار داشتم ولی دیگه ندارم اونم ازم نداره راحتیم

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
من از شما سپاسگزارم اگر حرف اشتباهی زدم حتما شما راست میگید ولی منم که گفتم تجربه بود.در هر صورت حق ...

ممکنه هزار نفر یه داستان مشابه رو تجربه کنن، ولی مسلماً هرکسی به نحوی متفاوت تجربه ش رو کسب میکنه 

قراره مگه برادرت بهت برادری کنه چراانتظاری داری جمله نه ازانتظارکسی نه کسی ازمن انتظار نشنیدی اینطور ...

من ازش انتظاری نداشتم و ندارم... ولی درد و خاطره ی سیاهی ک تو زندگیم گذاشت رو نمیتونم ببخشم

ممکنه هزار نفر یه داستان مشابه رو تجربه کنن، ولی مسلماً هرکسی به نحوی متفاوت تجربه ش رو کسب میکنه&nb ...

من از اینکه شما اینقدر قشنگ و مودب حرف میزنید و از اون طرف قضیه خانوادتون فرآیند زندگیتونو اینور بیان نمودید عجیب شد برام مگر واقعا یک خانواده ای با این مشخصات میتونن راحت شما رو رها کنن انشالله بهتر باشه حالتون.