2777
2789
عنوان

از هم جدا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 37 پست
من از شما سپاسگزارم اگر حرف اشتباهی زدم حتما شما راست میگید ولی منم که گفتم تجربه بود.در هر صورت حق ...

مرسی😂😂من خودم حدود سه سال از عمرم تباه شد!

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

من ازش انتظاری نداشتم و ندارم... ولی درد و خاطره ی سیاهی ک تو زندگیم گذاشت رو نمیتونم ببخشم

سعی کن بهش فک نکنی من باورت نمیشه ب قضیه تو ربط ندارها ازعالمو ادم زخم خوردم درحد زجه های روحی روانی خیلی بدتر خیلی بیشترازونی که بخای تصور کنی بعضی اوقات ازجلو چشم عین فیلم ردمیشه وعذاب میکشم.ولی روح وروانم زخمیه زندگی برام معمولی وهیجان انگیز نیست.چی بگم

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از اینکه شما اینقدر قشنگ و مودب حرف میزنید و از اون طرف قضیه خانوادتون فرآیند زندگیتونو اینور بیا ...

تعریف از خود نباشه ولی با اینکه سن زیادی ندارم، ولی سختی‌هایی که کشیدم بالغ ترم کردن.. خانواده م رو متهم نمیکنم چون شاید رفتار هایی که داشتن از تصور خودشون برای من مناسب بوده و اینطوری سعی داشتن باعث شن خوشبخت بشم.. ولی کاش می‌فهمیدن من از سن کم چقدر شکستم. کاش می‌فهمیدن من فقط میخوام پشتم باشن و بفهمن ک منم اگه برای چیزی تصمیم میگیرم حتما حالیمه ک اون تصمیم رو میگیرم. 

تعریف از خود نباشه ولی با اینکه سن زیادی ندارم، ولی سختی‌هایی که کشیدم بالغ ترم کردن.. خانواده م رو ...

درست میفرمایید اما نظر منو میخواین خیلی دقت کنید به رابطه ها عواقب بسیار جبران ناپذیری خواهد داشت.منظور این نیست هر جور دلتون میخواد زندگی کنید اما با دقت واقعا راهنما داشته باشید امیدوارم موفق باشید و دلتون شاد باشه دعا میکنم بهترین و شادترین لحطه ها کنار خانواده و کسی ک میخواین داشته باشید‌.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار
میتونم بپرسم ببخشید ها لیسانس چی دارین 

میشه موضوعات خصوصی پیامک بدید چون توی جمع راحت نیستم سپاسگزارم.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار