2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 28 پست
من تابحال همچین کلیپی ندیدم !  مثالتون هم مثال مع الفارق بود با رقص معنا کردن dance هیچ اتفاقی ...

عزیزم اتفاقا صحبتای شما مغالطه ه اس .شما منطورتون تعریف فقهی و قانونی بکارته و مشخصه که منظوره من وجود عضو هایمن که به معنی پرده بکارت به کار برده میشه هست نه تعریف فقهی که براساس اون قتل نا موسی شه.شما ندیدین ولی همچین کلیپی دست به دست میشه که پرده بکارت یا همون هایمن وجود خارجی نداره اصلا و افسانه  اس و اصل وجودشو زیرسوال میبرن .منم با قتل ناموسی که هیچ با توهینی که به دخترا میشه و فشاری که روشون ایجاد میشه با معاینه مخالفم .منظورم هم باکره بودن بکر بودن و اون تعاریف نیست که خب به پسر هم اطلاق میشه یه پسر که رابطه جنسی داشته هم باکره نیست منظور خود عصو پرده بکارته  .حالا اینکه خوده این بخش از بدن به فارسی چی ترجمه میشه چون هایمن واژه ی انگلیسیه شما به من بگو 

عزیزم بحث بکارت و هایمن به کنار

کلا میگم هستن خانومایی که دوس دارن بکارت وجود داشته باشه و با مادر شوهرشون برن گواهی بگیرن و افتخار کنن

خودتو خسته نکن جهالت تمام شدنی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقا صحبتای شما مغالطه ه اس .شما منطورتون تعریف فقهی و قانونی بکارته و مشخصه که منظوره من وج ...

از قضا کامنت منم کاملا در مورد خود عضو هایمن بود گویا شما دقیق نخوندین بجای ترجمه هایمن به پرده بکارت (کلمه ای که به نشانه باکرگی بودن هایمن در جامعه قوت میده و ترویجش میکنه)بهتره از معادل های بهتری مثل حلقه واژن یا تاج واژن استفاده کنیم.لینک وبسایت جوانان نروژم براتون فرستادم و گفتم که در زبان نروژی هم هایمن رو در ابتدا بخاطر اشتباهات شناختی که در موردش وجود داشت پرده بکارت مینامیدن ولی بعدن برای ریشه کن کردن مسائل اشتباه پیرامون این مسئله در جامعه اسم این عضو از بدن رو به حلقه واژن تغییر دادن!اون افرادی که میگن بکارت وجود نداره دقیقا همین مسئله رو مطالبه میکنند نه اینکه کلا منکر وجود هایمن بشن!چون وقتی به مردم عامی میگی پرده بکارت نشان دهنده باکرگی نیست میگن پس چرا پزشکا بهش میگن پرده بکارت !فکر میکنن خدا مخصوصا یه پرده دهانه واژن نصب کرده که باکرگی دختر رو تشخیص میده😐

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
از قضا کامنت منم کاملا در مورد خود عضو هایمن بود گویا شما دقیق نخوندین بجای ترجمه هایمن به پرده بکار ...

تاثیر کلمات در جامعه رو نباید دست کم گرفت 

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
از قضا کامنت منم کاملا در مورد خود عضو هایمن بود گویا شما دقیق نخوندین بجای ترجمه هایمن به پرده بکار ...

اون عده ای هم که اومدن# بکارت وجود ندارد رو ترند کردن از قضا کار عالی انجام دادن چون این همه قتل ناموسی بخاطرش شده هیچکس به خودش تکونی نداد بره دنبالش حقیقت واقعی رو بدنه  ولی یه دونه گفتن بکارت وجود نداره همه به تکاپو افتادن برن ببینن جریان چیه و جنجالی شد یه نمونش خودم با وجود داشتن یک ماما و متخصص زنان دور و برم به خودم هیچ وقت زحمت نمیدادم حداقل از اونا بپرسم که جریان پرده بکارتی که از اینور اونور میشنوم  چیه ولی با دیدن بکارت وجود ندارد افتادم دنبال اطلاعات صحیح راجع بهش

باشه عزیزم من منظورم همون تاج واژن .بهتره به لب کلام و منطور بیشتر توجه کنید تا قراردادهای واژگانی .چیزی که استفاده کردم هم اگرهم اشتباه باشه یه چیز رایجه من اینجا بیام بگم تاج وازن کسی متوجه نخواهد شد .

باشه عزیزم من منظورم همون تاج واژن .بهتره به لب کلام و منطور بیشتر توجه کنید تا قراردادهای واژگانی . ...

خب استفاده درست از واژه ها برای انتقال صحیح مفاهیم خیلی مهمه 👇

۱.پرده بکارت / بکارت(رایج در جامعه که اشتباهه و باید منسوخ بشه):پرده ای که واژن رو پلمپ کرده و با اولین نزدیکی صد در صد پاره میشه و خونریزی میکنه با معاینش هم میتونیم ۱۰۰% به گذشته جنسی طرف پی ببریم!

۲.هایمن/تاج واژن/حلقه واژن/زه چین(در حال جا افتادن در جامعه):غشایی که در ورودی واژن اکثر خانوما قرار داره 

ممنون که برای از بین بردن افکار اشتباه در جامعه تلاش میکنید 🌹

زن علیه زن  نمونه بارز

حرف حق رو میزنم چرا باید حق کسایی که بکارت خودشونو نگه  داشتن ضایع بشه اگه کار بدی نیست بگن بکارت نداریم ببینم کی میره باهاشون ازدواج کنه الان طرف دوست دختر خودشم نمیگیره چه برسه دستمالی یکی دیگه رو پاک بمونن که دغدغه بکارت هم نداشته باشن

خب استفاده درست از واژه ها برای انتقال صحیح مفاهیم خیلی مهمه 👇 ۱.پرده بکارت / بکارت(رایج در جامعه ...

عزیزم شما گفتین من فقط دیدم که از اشتباهی که به هایمن میگن بکارت ایراد میگیرن بنده هم عرص کردم اینطور نیست عده ای کل ماهیت و وجود هایمن رو حالا به هر لفظی بخواییم نام ببریم انکار میکنن

عزیزم شما گفتین من فقط دیدم که از اشتباهی که به هایمن میگن بکارت ایراد میگیرن بنده هم عرص کردم اینطو ...

شما گفتی کلیپ دیدی که بعضیا با استناد به اون میگن کلا اون عضو وجود نداره منم سوتفاهمی که برای شما در مورد اون بعضیا پیش اومده رو توضیح دادم که اون افراد نمیگن هایمن / تاج واژن وجود نداره میگن پرده بکارت / بکارتی که در باور عموم جامعه وجود داره  در  واقعیت وجود نداره فقط به صورت بکارتوجودندارد# و افسانه_بکارت# مطرحش میکنن که جنجالی بشه مردم برن دنبالش یکی از اون مردمم منم

(کلیپ سازمان آموزش جنسی سوئد : https://t.me/feminism_iran1/88)و(کلیپ دویچه وله فارسی : https://t.me/feminismeveryday/7860)

شما گفتی کلیپ دیدی که بعضیا با استناد به اون میگن کلا اون عضو وجود نداره منم سوتفاهمی که برای شما در ...

عزیزم من هم به اینکه هایمن نشانه ی باکرگی نیست اعتقاد دارم ولی شما همینجا یه تاپیک بزن خواهی دید عده ی زیادی اعتقاد دارن کلا این عضو وجود نداره .کلیپی که من دیدم هم کاملا این رو میگفت که وجود خارجی نداره چنین چیزی و احتمالا شما اونو ندیدین همونطور که خودتون گفتین .من تلگرام ندارم که کلیم مورد نظر شمارو ببینم ولی درین رابطه قطعا محتواهای زیادی تولید شده و الان عده ای اعتقاد دارن واقعا این عضو وجود نداره امتحانش مجانیه یه تامیک همینجا راجب وجود این عضو بزنید خواهید دید تعدادی میان و کل اصل وجودشو زیرسوال میبرن نه ربطش به باکره بودن رو .غیر این هرجیزی مغالطه اس

عزیزم من هم به اینکه هایمن نشانه ی باکرگی نیست اعتقاد دارم ولی شما همینجا یه تاپیک بزن خواهی دید عده ...

https://www.instagram.com/tv/CKqToAagP2W/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CDzKv6DHxBb/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CFSTd1iJf01/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CDnzn_qnV0c/?utm_source=ig_web_copy_link

عزیزم من هم به اینکه هایمن نشانه ی باکرگی نیست اعتقاد دارم ولی شما همینجا یه تاپیک بزن خواهی دید عده ...

منم تا بحال اینا رو دیدم اگه مورد اشتباهی هست بگید منم از جهل بیام بیرون اتفاقا خیلیم خوشحال میشم یک مسئله جدیدم یاد بگیرم خیلیم دوست دارم بدونم چه نوع مغالطه ای رخ داده