2777
2789
عنوان

بکارت

1275 بازدید | 28 پست

اینجا بحث نکنید که بکارت وجود داره یا نه و...

فقط یه لینک میدم یه اقای دکتری راجب هایمن قراره توضیح بده و الانم باکس گذاشته اگه سوالی هست بپرسید  تا لایوشو بذاره

https://instagram.com/stories/dr.pouryaa/2567593121076644132?utm_source=ig_story_item_share&igshid=5w45l6fa86f0

من نتم ضعیفه این میگه هس یانه؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بکارت هر کسی به خودش مربوطع

منم نگفتم به کسی دیگه مربوطه .گفتم کسایی که سوال واسشون ببینن 

البته کلا کلیپا و لایواش خوبن راجب مواد مخدر مختلف و خیلی چیزای تابو هم کلیم و لایو میذاره

معلومه که وجود داره دیگه این سوال کردن نداره 

بله وجود داره .چیزی که درست نیست معاینه برای اثباتشه .حالا برای مبارزه با این فرهنگ اومدن اصل وجودشو انکار میکنن که اشتباهه

بله وجود داره .چیزی که درست نیست معاینه برای اثباتشه .حالا برای مبارزه با این فرهنگ اومدن اصل وجودشو ...

انکار میکنن چون الان دیگه کسایی که بکارتشون رو از دست دادن و دخترم میخوان بگن از اول نبوده واسه جمع کردن گندکاریای خودشون ولی درست نیست بکارت هست وبوده اینکه خیلی هام دختر و قبل ازدواج میبرن که ببین داره یانه بخاطر اینه که بدبین شدن و واقعا دختر سالم کم پیدا میشه اونا هم حق دارن هیچ پسری چیز دست خورده رو نمیخواد 

بله وجود داره .چیزی که درست نیست معاینه برای اثباتشه .حالا برای مبارزه با این فرهنگ اومدن اصل وجودشو ...

تا بحال کسی رو ندیدم بگه هایمن وجود نداره میگن روی هایمن اسم بکارت نذارید😐

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
تا بحال کسی رو ندیدم بگه هایمن وجود نداره میگن روی هایمن اسم بکارت نذارید😐

هایمن معادل همون بکارته مثل اینه بگیم روی مثلا کلمه ی dance اسم رقص نذاریم.اتفاقا من کلیپ کاملشو دیدم که کلا منکر وجود بکارت یا همون هایمن میشن 

انکار میکنن چون الان دیگه کسایی که بکارتشون رو از دست دادن و دخترم میخوان بگن از اول نبوده واسه جمع ...

این حرفو قبول ندارم.همونطور که دخترا به پسرا اعتماد میکنن پسراهم باید اعتماد کنن کسی که بهش اعتماد ندارنو کلا نباید واسه ازدواج بخوان.پسراهم اکثریت رابطه دارن اگر چیزی بده برای هردو بده .علاوه براین من کلی دختر میشناسم که بدون داشتن رابطه جنسی ولی بار روانی به خاطر این مسئله بهشون تحمیل میشه و کلا معاینه اش کاملا غیرانسانی نادرسته 

این حرفو قبول ندارم.همونطور که دخترا به پسرا اعتماد میکنن پسراهم باید اعتماد کنن کسی که بهش اعتماد ن ...

من میگم اگر رفت خواستگاری دختری که میدونه درست نیس یعنی میدونه قبلا مهمونی میرفته باچندنفر دوست بوده اونا حق دارن این دختررو ببرن بکارت نه دختری که خانوادع داره 

هایمن معادل همون بکارته مثل اینه بگیم روی مثلا کلمه ی dance اسم رقص نذاریم.اتفاقا من کلیپ کاملشو دید ...

من تابحال همچین کلیپی ندیدم ! 

مثالتون هم مثال مع الفارق بود با رقص معنا کردن dance هیچ اتفاقی نمی افته ولی با بکارت نامیدن هایمن و دونستن هایمن به عنوان سنبل بکارت قتل ناموسی میشه یا زندگی ی دختر به فنا میره تاج واژن یا حلقه واژن جایگزین بهتری برای پرده بکارت هست حتی نروژ هم اسمش رو برای پایان بخشیدن به خرافات پیرامون این غشا عوض کرده 

اسم اولیش jomfruhinne بود که اگه تحت اللفظی ترجمش کنیم میشه همین پرده  بکارت

الان شده اگه درست یادم بیادskjedekransمعنیش میشه حلقه واژن

Marius Johansen, medically responsible doctor at Sex and Society - Center for Young Sexuality, to Kvinneguiden

ELISE R. DRANGSHOLT: Head of Medicine's Sex

http://www.klikk.no/kvinneguiden/samliv/article1612207.ece

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد