2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

زیاد هم سخت نیست قبولیش باقی رشته های پیراپزشکی قبولیشون سخت تر از ماماییه مثلا علوم ازمایشگاه اتا ...

ولی ۱۰۰٪ کنکور رو داره درسته؟؟؟ یعنی اصلاا وجود نداره مثل دانشگاهای بدون کنکور بشه وارد شد جایی؟

ولی ۱۰۰٪ کنکور رو داره درسته؟؟؟ یعنی اصلاا وجود نداره مثل دانشگاهای بدون کنکور بشه وارد شد جایی؟

نه اصلا 

فقط با کنکور میتونی بری تو رشته های علوم پزشکی 

دوست من پارسال ۹۸ رتبش ۲۲ هزار بود مامایی ازاد شهرستان قبول شد ولی پرستاری ازاد همون شهرستان میخواست که نتونست بیاره

زیاد هم سخت نیست قبولیش باقی رشته های پیراپزشکی قبولیشون سخت تر از ماماییه مثلا علوم ازمایشگاه اتا ...

عزیزم من خودم سراسری فپعلوم ازمایشگاه قبول شدم شیراز 

با کارنامه سبز اومدم مامایی شهر کوچیک تر با رده دانشگاه کمتر خوندم اتفاقا مامایی سخت تر از ازمایشگاه 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !