2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیاد هم سخت نیست قبولیش باقی رشته های پیراپزشکی قبولیشون سخت تر از ماماییه مثلا علوم ازمایشگاه اتا ...

ولی ۱۰۰٪ کنکور رو داره درسته؟؟؟ یعنی اصلاا وجود نداره مثل دانشگاهای بدون کنکور بشه وارد شد جایی؟

ولی ۱۰۰٪ کنکور رو داره درسته؟؟؟ یعنی اصلاا وجود نداره مثل دانشگاهای بدون کنکور بشه وارد شد جایی؟

نه اصلا 

فقط با کنکور میتونی بری تو رشته های علوم پزشکی 

دوست من پارسال ۹۸ رتبش ۲۲ هزار بود مامایی ازاد شهرستان قبول شد ولی پرستاری ازاد همون شهرستان میخواست که نتونست بیاره

زیاد هم سخت نیست قبولیش باقی رشته های پیراپزشکی قبولیشون سخت تر از ماماییه مثلا علوم ازمایشگاه اتا ...

عزیزم من خودم سراسری فپعلوم ازمایشگاه قبول شدم شیراز 

با کارنامه سبز اومدم مامایی شهر کوچیک تر با رده دانشگاه کمتر خوندم اتفاقا مامایی سخت تر از ازمایشگاه 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !