2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین

189 بازدید | 41 پست

ظهر میخوام دعای مشلول بخونم هر کی حاجت داره نیت کنه تا به نیابت شمام بخونم انشالله حاجت روا شین به حق این ماه مهمانی خدا و این شبای حضرت علی 

میشه شمام با دلای پاکتون سوره قدر بخونین واسم دعا کنین به زودی زودی با عشقم عقد کنیم اسمم طاهره اس جز خدا و شما کسی رو ندارم میشه هر تعداد خوندین بگین امیدوارم به ۱۰۰ تا برسه 😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾ 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یه دونه خوندم حاجت روابشی انشاالله التماس دعا 🙏

مرسی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتا خوندم

شمام دعای مشلول خوندی،داداشمو دعا کن خدا شفاش بده.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

سوره قدر و ایت الکرسی به نیتت خوندم عزیزم انشاالله خیلی زود به حاجت دلت برسی😍به نیت خواسته دل منم د ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدارخودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی چشم

دوتا خوندم شمام دعای مشلول خوندی،داداشمو دعا کن خدا شفاش بده.

چشم فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا 

من برات ده تا خوندم انشااالله بهش برسی..💕💕 میشه سر نمازت برای حاجت من دعا کنی

دورت بگردم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 

یدونه خوندم،التماس دعا

حاجت روا شی به حق امام رضا 

۵ بار واست خوندم

دورت بگردم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدارخودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی چشم

قربونت برم چشمت بی بلا ممنون عزیزم فراموش کردم تعدادشو بگم سوره قدر ۱۴تا❤