2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

404 بازدید | 44 پست

من ی جوش زده تو صورتم ،ک قرمزه و مشخصه ،امروز مادرشوهرم میگه اع جوش زدی میگم اره داره بهترمیشه 

با ذوقدشوق میگه دخترمنم داره نگاه کن زیر چشمشه  بعدشم میخنده 

اخه من جوش دارم اونم جوش زده خوشحالی داره؟

والا همیشه ی چیزی میخریوم مثل کیف و کفش و مانتو می اومد میگفت وای دخترمنم داره حسادت میکرد دوس داشت دخترش شبیه من باشه ،دیگه تو جوش زدنم حسادت میکنه 🤕🤔؟

وای جوووش؟  

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
وای جوووش؟    

خخخ اخه چرا؟بهم بگو بنطرت چرا انقد دوس داره توهمه چی مثل هم باشبم من و دخترش؟ ی بار دیگم تو پریودی  گفتم کمردردارم ،نمیام فلان جا دوروز بعدش گفت اع پریودی دخترمنم پریوده میخندید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ اخه چرا؟بهم بگو بنطرت چرا انقد دوس داره توهمه چی مثل هم باشبم من و دخترش؟ ی بار دیگم تو پریودی & ...

حسادت خاهرم  چون بنظرش تو‌ از دخترش سر تری میخاد اونو با تو هم سطح کنه تا توی ذهنش کمتر عذاب بکشه

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
اهان ،یعنی ازکجا متوجه شدی؟چرا من نفهمیدم 😭

خوب شما خودت ب جوش زدن یکی حسودی میکنی ؟؟؟ یا حرص بخوری چرا فلانی وقتی پریوده دل‌درد داره من ندارم چرا اون باید بیاد همچین چیزایی برا دخترش بخاد چون فقط شما داری اون چیزارو

حسادت خاهرم    چون بنظرش تو‌ از دخترش سر تری میخاد اونو با تو هم سطح کنه تا توی ذهنش کمتر ...

من چی بگم اینجورمواقع بهش؟ک میگه وای دل درد پریودی داری دخترمنم داره ،وای جوش وای فلان ،

چی بگم ؟همون بالاتر بودنمم حفظ بشه؟

خخخ اخه چرا؟بهم بگو بنطرت چرا انقد دوس داره توهمه چی مثل هم باشبم من و دخترش؟ ی بار دیگم تو پریودی & ...

این کلا رد داده دیگه😂😂😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔