2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست
ن یعنی چی من اون چیزارو فقط دارم ؟😂😂😂اینو نفهمیدم اینو بگو راحت 

منظورم اینه ک نمیگه چون فلانی داره دختر منم باید داشته باشه میدونی ؟ نمیتونم درست منظورمو بگم   

اصن از این زاویه ندیدم ،یعنی چون سرترم میخواد مثل من باشه؟دخترش؟

ببین خودتو درگیر این افکار نکن

سرتر باشی یا نه اون تو خیالاتش دوس داره شمادوتا رو به هم نزدیک ببینه دوس داره باهام صمیمی باشید 

اگه مثلا خوشگلی و زیبایی و تحصیلاتتونو باهم مقایسه کنه اره شاید به دلیل اینکه که مثلا شما بهترید و دوس داره دخترش مثل شما بشه اما واسه چیزای معمولی و روزمره مقایسه علت خاصی نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا حساس شدی.تو نی نی سایتم همه میگن بهت حسادت میکنه .اخه فک کن جوش زدن و یا پریودی حسادت داره؟؟این چه توهم برداشتین .به نظرم از سادگیشه هر حرفی میزنه .بحث کیف و کفشم خوب مال تو را قشنگ دیده به چشمش خوب میاد که میره میخره هر کی یه خانمی تو چشمش خوب میاد یکی بازیگر یکی جاری یکی خواهر شوهر چه اهمیتی داره تازه باید بیشتر خوشحال باشی که نثل تو میگیرن از تو بهتر نیست تیپ و استایلش....حالا فک کن بگه وای دخترم یه جوش تو پوستش نیست صاف صافه اون موقع میگفتی مسخره م کرد.

من چی بگم اینجورمواقع بهش؟ک میگه وای دل درد پریودی داری دخترمنم داره ،وای جوش وای فلان ، چی بگم ؟هم ...

هیچی نگو. بهترین واکنش اینه که چیزی نگی. با این حرفاش نه چیزی از تو کم میشه نه زیاد.فقط شخصیت دخترشو داره میاره پایین

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
ببین خودتو درگیر این افکار نکن سرتر باشی یا نه اون تو خیالاتش دوس داره شمادوتا رو به هم نزدیک ببینه ...

توهمش مقایسه میکنه توجهیزیه تو ارایشگری تو خیاطی ک من بلدم دخترش خوب هنوز نرفته یادبکیره ،من اصن ن پز دادم پیششون ن هیچی خودش خود ب خود میاد میگه ،

ی باردیگم بقبه گفتن تو سرتری اینا میخوان مثل تو باشن ،

اينجا ببخشيد همه توهم حسادت دارن هر چي بشه ميگن بهت حسادت ميكنند بعد شما گفتي بالاتر بودنم حفظ بشه برام عجيب اومد 

ببين خودت دوست داري عروستون خودش رو بالاتر از شما ببينه و جوري رفتار كنه كه يعني از شما بالاتره؟

خانواده شوهرت خانواده دوم خودت هستن اونم مثل مادرت شايد خيلي حرفها رو از سادگي ميزنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
واقعا حساس شدی.تو نی نی سایتم همه میگن بهت حسادت میکنه .اخه فک کن جوش زدن و یا پریودی حسادت داره؟؟ای ...

ن بدم ک نمیاد ،چیز خاصیم بهش نگفتم تاحالا کلا فقط لبخند زدم بهش 

توهمش مقایسه میکنه توجهیزیه تو ارایشگری تو خیاطی ک من بلدم دخترش خوب هنوز نرفته یادبکیره ،من اصن ن پ ...

پس ادم ساده ایه

ادم سیاست مدهر تفلید میکنه و در عین حال به رو خودشم نمیاره دو قورط و نیمشم باقیه

توهم بحثش افتاد بگو خداروشکر من الگو هستم خیلی وقتا واسه اطرافیانم و خوشحالم😁

اينجا ببخشيد همه توهم حسادت دارن هر چي بشه ميگن بهت حسادت ميكنند بعد شما گفتي بالاتر بودنم حفظ بشه ب ...

ن منطورم این بود ک چیزی نگم ک خودمو ضایع کنم ،شایو خوب نتونستم برسونم حرفو ،

میخواستم بگم وقتی میگه مانتوت مثل مال دخترمه و فلان دخترمم رفته مثل مال تورو خریده ی چی نگم ک خودمو نابود کنم 

وا ،😂میخواس بگی عیب خاصی ندارم و این حرفا اره؟

دقیقا در صورتی که من اصلا عیب برداشت نکردم اخه من خودم موهایم خیلی پرپشته و بلند

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792