من کلا به جن و روح و دنیای دیگه اعتقاد ندارم از هیچیم نمیترسم😕همش قصس
نه این درست نیست هم جن هست که ما نمی تونیم ببینیم ، و هم روح هست که خود ما هستیم .. جسم مال انسان نیست ولی روح مال خود ما هست و اون یکی دنیا هم کملا وجود داره چون اون وقت دنیا و زندگی بی معنی بود ..
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
نه منظور من این هست که اون اتفاق ها رو من فکر کنم قبلا تو خواب می بینم یعنی آینده رو ولی یادم میره و زمانی که اتفاق میوفته یادم میاد که این صحنه رو من قبلا دیدم .. 🙃
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
جن توهمات بشره شاید.روح با جسم از بین میره مث حیوانات ک میمیرن و از بین میرن .ولی به کارما و انعکاس ...
جالبه شما انسان و حیوان رو یکی می کنین پس ما با اونها فرقی نداریم ؟
و هر کس هم اعتقاد های خودش رو داره و ما باید بهشون احترام بذاریم
من بعضی وقتا نمونش امروز داشتم تلوزیون میدیدم یه برنامه بودش مامانمم داشت حرف میزد انگاری یه چیزی عی ...
عه منم ایجورم از زمان مدرسم تا الان که زنیم مثلا یه سری حرکت هه و حرف ها به طور واضح مطمئنم که باردومه پیش اومده برام مثل همین امروز دوباره حرکتی رو که دیدم تکراری بود از بیشتر ادم ها هم اینو شنیدم
نه این درست نیست هم جن هست که ما نمی تونیم ببینیم ، و هم روح هست که خود ما هستیم .. جسم مال انسان نی ...
ینی تمام حیواناتی ک کشته میشنم روح دارن و اون دنیان.انسان و حیوان هردو موجود زندن چون نفس میکشن ولی انسان اشرف مخلوقاته چون کامله ساختارش مث بقیه موجودات زنده و کاعنات و آفریده های خدا و هرکس ک میمیره با قطع شدن نفسش دیگه تموم میشه و دنیای آخرت و بهشت و برزخ زاییده توهمات و افسانه های بشره از نظر من .از لحاظ مذهبی ام معتقدم ب خدا و درست زندگی کردنش همون حق ناس
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...