2777
2789
ینی قبلا زندگی کردیم🤔

شاید ... 😐

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بعضی وقتا نمونش امروز داشتم تلوزیون میدیدم یه برنامه بودش مامانمم داشت حرف میزد انگاری یه چیزی عی ...

بله منم اینجوری زیاد می شم ولی حس می کنم اونها رو تو خواب می بینم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
یه فامیل داریم وقتی تنهاس میره تو اتاق تاریک نگا فیلم ترسناک میکنه وعی

ما شهرستانیا بعد دیدن فیلم ترسناک میریم دسشویی ته حیاط😕سایه درخت و باد و ک بشنوی میترکی از ترس

🤨🤨🤨🤨
دوستم میگفت خوتب بودم و داشتم تو خواب یه زن و میدیدم شکل اونا بودش و فقط یدونه پا داشت و کفش منم پاش ...

وعی وعی میگم شنیدم تو عجایب که گفته بود دیدین بعضی موقع ها تو خواب احساس میکنین یکی داره نگاتون میکنه یا مثلا شکل کسی میاد توذهنتون اون زمان یه روح کنارتون وایستاده