2777
2789
عنوان

بریدم

121 بازدید | 12 پست

سلام 

خیلی وقته ننوشتم

چون افسردیگه شدیدی گرفتم

همین الانم ک مینویسم صورتم خسیه از اشکه چشام بادکرده از بس گریه کردم

زندگیم خوب پیش نمیره

همش دعوا

جرو بحث

نمیدونم واقعا جریان چیه 

انتظارات و توقع من زیاده یا واقعا شوهرم داره راست میگه

اومدم حرف بزنم که شاید ی خورده از دردام کم بشه

امشب باز دعوا کردیم بچه ها امروز من از ساعت۷صب تا۸شب سرکار بودم حتی دریغ از ی زنگ ک خانوم حالت خوبه؟ چیزی خوردی؟

یا خسته نباشی

منم امروز بهش زنگ نزدم ک ببینم پیگیرم میشه!

که نشد...

هیچی براش کم نزاشتم از محبتو توجه و عشق بگیر تا...

امروز خواهرش میگفت یادمه وقتی عاشق دختره سیما شده بود اصلا یک دیقه هم از حالش بی خبر نبود  

ولی تورو نمیدونم چرا انقد بیخیالته

گاهی اوقات خودمو سرگرم میکنم با کار با کتاب نمیدونم با هزارتا چیز ک حداقل یادم نیاد

بچه ها من عقدم الان نزدیک دوسال میشه 

از همون روز اول اومدم پیشش چون بهم گفت تو باشی کنارم من بهتر میتونم کار کنم پول جمع کنم زندگیمو ایندمونو جمع کنیم 

منم گفتم باشه

روزای اول عاشقم بود

هیچی برام کم نمیزاشت حتی ی اشک از چشام میومد داغون میشد

اما الان جلوش زار زارم گریه کنم هیچ کاری نمیکنه

حتی بغلم نمیکنه 

امشب بحث طلاقو کشید وسط

ینی داغون شدم ...حیفه مادرم ک فک میکنه من چقد خوشبختم اما نمیدونه هر شب دخترش چشاش اشکیه

بچه ها راهنماییم کنید 

چیکار کنم 

بنظرتون چند روز رفتار خودشو داشته باشم و سرد و بی تفاوت بهاش رفتار کنم یا مثل قبل؟؟؟

یا جمع کنم برم خونه مادرم اینا؟؟؟

اخه میترسم برم خونه مامانم بعد شوهرم بگه تو سختی کنارم نبودی تو خوشی هم نمیخاد کنارم باشی😔

من ۲۰سالمه

همسرم۲۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون باید درکم کنی من حق میدم بهت نیاز به توجه داری امیدوادم همونی که میخای شه ولی مردا بعد ازدواج دیگه اونی نیستن که:شما:تو فیلما و عشقا میبینی  خیالشون راحته دارنت من کامل نخوندم ولی سعی کن وابسته نباشی

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
اسی جون باید درکم کنی من حق میدم بهت نیاز به توجه داری امیدوادم همونی که میخای شه ولی مردا بعد ازدوا ...

گلم با حرفت موافق نیستم،من و همسرم ۵سال باهم دوست بودیم عاشق هم بودیم،الانم که ۵سال از ازدواجمون میگذره ذره ای از عشقمون کم نشده،نمیگم تحمل کنی ولی باید خودتو با شرایط وفق بدی 

سرد نباش صمیمی باش بهش بچسب بگو چرا امروز بهم زنگ نزدی  سخت نگیر به خودت و رفتارت و خودت باش ت ...

اخه من خیلی باهاش صمیمی ام عصبی میشه داد میزنه 

میگم ساکت شو زشته مامانت اینا صدامونو بشنون میگه بدرک

ن هنوز عروسی نگرفتیم کسی هم کمکمون نمیکنه ینی خانوادش تالان ک هیچ کمکی نکردن برا عروسی 

هر چی بوده خودمون جمع کردیم ک زود عروسی بگیریم

گلم با حرفت موافق نیستم،من و همسرم ۵سال باهم دوست بودیم عاشق هم بودیم،الانم که ۵سال از ازدواجمون میگ ...

همیشه استثناوجودداره

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
اخه من خیلی باهاش صمیمی ام عصبی میشه داد میزنه  میگم ساکت شو زشته مامانت اینا صدامونو بشنون می ...

بنظرم بهتره یه بزرگتر باهاش حرف بزنه کسی که ازش حساب میبره

کاش قبل ازدواج نمیرفتی باهاش تو یه خونه حتما دیونه شده چقد ما دخترا ساده ایم!!

دیگه بهش نگو صداتو بلند نکن الان فک می کنه چخبره

خودت صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم فکر کن و تصمیم درستو بگیر امیدوارم مشکلتون حل بشه و بتونین عروسی بگیرین

چقد بدم میاد از این پدرو مادرایی که مث بت میمونن و بچه هاشونو کمک مالی نمی کنن اه

ببخشید اعصابم خورده چون والدین شوهر منم هیچ کمک مالی نکردن به ما یعنی پدرش اهل پول در آوردن نبوده از اول و الان هر چی پول در میاره میره تلویزیون و گوشی تعویض می کنه داستانش درازه که چقد بی مسئولیتن و کار به شوهرم یاد ندادن

چقد بدم میاد از این پدرو مادرایی که مث بت میمونن و بچه هاشونو کمک مالی نمی کنن اه ببخشید اعصابم خور ...

دقیقا همینطوره بجای اینکه یخورده کمکمون کنن میرن وسایل خونشونو عوض میکنن با اینکه همشون نو هست