2821
2789
عنوان

مردمتاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 60 پست
اینو بدون مردا فک میکنن زنا ضعیفن بفهمع سکوت میکنی سوارت میشه اصلا نترس عزیزم اون داره کار استباه می ...

اره داره از سکوت من سواستفاده میکنه. ولی میترسم واقعا بره پشت سرم حرف دربیاره و منو بد کنه. فکر کنم راه حل نامزد داشتن بهتره فعلا

نه همه شون یا هرزگی دارن یا دنبال حرف دراوردن پشت سر خانمای اونجان. جو خیلی بدی داره

اى بابا

خب به مردتون بگيدپيگيرى كنه،اصلابنظرم

بيايدبيرون ازاونجا،نميشه؟

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اى بابا خب به مردتون بگيدپيگيرى كنه،اصلابنظرم بيايدبيرون ازاونجا،نميشه؟

بیرون اومدن که امکانش نیس فعلا. مردی ندارم که پیگیری کنه. ولی میخوام بگم نامزد دارم بلکه دست از سرم برداره

طرف داره تورو اذیت میکنه تو میترسی؟ چقد مسخره 

ببین اونجا همه با هم یجورایی اشنا و همکار قدیمی ان. باهم متحد میشن یکیو خراب میکنن. نمیخوام داستان درست بشه همه بفهمن. میخوام بین خودمون تمومش کنم

ببین اونجا همه با هم یجورایی اشنا و همکار قدیمی ان. باهم متحد میشن یکیو خراب میکنن. نمیخوام داستان د ...

چقد زور داره واقعا... اگ کار بجا باریک رسید تهدیدش کن ب زنش میگی 

بیرون اومدن که امکانش نیس فعلا. مردی ندارم که پیگیری کنه. ولی میخوام بگم نامزد دارم بلکه دست از سرم ...

اى بابا

چه آدمايى پيداميشن

آره شايدجواب داد👍اماخودتونم بهش اعتنانكنيد

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

خیلی سال پیش این مشکل برام پیش امد

خیلی عذاب می‌کشیدم و هرجوری باهاش حرف میزدم مشکل حل نمیشد

منم این قضیه رو با مدیرمون درمیون گذاشتم و اون فرد اخراج شد به همین سادگی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خیلی سال پیش این مشکل برام پیش امد خیلی عذاب می‌کشیدم و هرجوری باهاش حرف میزدم مشکل حل نمیشد منم ا ...

بهترين كار👍

اینجوری که این آقا پیش میره تا ببخشید یه ابروریزی درنیاره ول کن نیست.خدا اینجور مردها رو لعنت کنه

به خدا اره. یه جوری شده بعضیا شک کردن بهمون. خدا لعنتش کنه که از شرایط من داره سواستفاده میکنه

خیلی سال پیش این مشکل برام پیش امد خیلی عذاب می‌کشیدم و هرجوری باهاش حرف میزدم مشکل حل نمیشد منم ا ...

خوب کاری کردی👍🏻👍🏻 ولی من مجبورم یه کم ملایمتر رفتار کنم بخاطر بعضی مسائل

منم بگم به بالا دستیا احتمال زیاد اخراجش کنن. اما محیط کارم تشنج ایجاد میشه چون اونا همه با هم اشنا ...

منم میگم اول تهدیدش کن سگ محل شدییییید هم بکن.اگر دیدی نتیجه نداد بگو به رییستون.چاره چیه.مرتیکه ی روانی