2821
2789
عنوان

مردمتاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 60 پست

از فضاهای مجازی بلاکش کن

در مورد حضورش انگار نه انگار وجود داره با   بی محلی  بهش بفهمون که پاشو از گلیمش درازتر نکنه. اگه خیلی رو داره  بدترین و محکم ترین برخورد رو باهاش داشته باش. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

دوری کن...خیلی قاطع و محکم بهش بگو دفعه ی آخرت باشه پاپیچ‌ من میشی،حرمت زنت و نگه میدارم چیزی نمیگم جوری بگو که بهش بربخوره.

.اصلآ مهم نیست اگه سلام علیک خشک وخالیتون هم از بین بره.بدبخت زنی که عمر وجوونی و زندگیش وگذاشته پای یه آدم هرزه،شوهره که میاد سر کار ببین چقدر چشم انتظار برگشتنشه اونوقت اون بی صفت پی چشم چرونیه خودش😔

پندی برای یک عمر:*نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه متاسفانه نمیتونم. شب و روز برام نذاشته. یه سره زنگ و پیام و ریپلای و چرت و پرت...

ای وای میفهمم خدا خودش به راه راست هدایتش کنه شمارو هم نجات بده خیلی سخته مخصوصا جلو چشمه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

سلام وقت بخير

مرداونجاپيدانميشه بهش بگيد؟!

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
کاش. همون بار اول قاطع برخورد می کردید

خیییلی اروم و تدریجی خودشو نزدیک کرد و بعدش نیتشو فاش کرد. منم راستش تا بتونم بی توجهی کردم اما بازم ارتباط کاریمون زیاده نمیشه کامل قطع کرد